11. heinäkuuta 2015

300!

Tarkkasilmäsimmät varmaan huomas eilisessä "kansikuvassa" numeron 299. Tiedättekö mitä se tarkoittaa? No tietenkin sitä, että nyt on juhlan paikka. Tämä blogimerkintä on blogini 300. merkintä!

Miten sitä sitten juhlistetaan? No, mä listaan vähän asioita mun blogini historiasta. Eikö ole mukavaa? No ei tietenkään siinä tapauksessa jos ei kiinnosta esimerkiksi se, että mikä on ollut blogini historian kaikista eniten luetuin teksti. Kuitenkin, tästä se lähtee:


  • Blogihan on perustettu vuonna 2009.
  • Ensimmäinen blogimerkintä on kirjoitettu 24.04.2009. (Katso)
  • Kävijöitä sivustolla on kaikkiaan ollut 16 632.
  • Suosituin teksti on ollut nimeltään "Usko Eevertti Luttinen voittaa!" (Katso) ja lukukertoja 497.
  • Sanat, joilla sivu on löydetty Googlen kautta "usko eevertti luttinen sanakäännökset". Neljäntenä vasta hakusanat "terveisin tekko".
  • Lukijat on löytäneet tänne yleisimmin Facebookin kautta. Tässä välissä siispä täytyy kiittää teitä, jotka seuraatte Terveisin, Tekko-sivua Facebookissa.


Itseasiassa luulin, että saisin näistä tilastoista pitkän listan, mutta tässä ne on kaikki tärkeimmät. Mitä tosta nyt selviää? No ainakin se, että blogi on löydetty lähinnä vahingossa Googlen kautta kun on yritetty etsiä Putous-televisiosarjaan liittyviä asioita. En silti valita, onhan sekin kuitenkin kasvattanut tota sivun kävijämäärää tonne (mun mielestä aika hurjaan) 16 632!

Eihän toi kävijämäärä vedä vertoja noille "koville bloggareille", mutta näin pienessä mittakaavassa se tuntuu aika mojovalta!

Kiitoksia vielä kaikille, jotka on jaksanu mua motivoida tän blogiharrastuksen parissa! Ei tätä pitkään jaksais, jos ei välillä sais palautetta. (Jos et oo ennen kommentoinu mitään, ni nyt ois hyvä aika! Joko täällä tai Facebookin kommenttiosiossa - edes pienenpieni onnittelu.)

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)