31. joulukuuta 2011

Vuoden viimeinen päivä

Päevää! Ajattelin nyt sit ihan kiusallanikin kirjottaa tän vuoden viimesenä päivänä jotain turhaakin turhempaa. No ei kai nyt sentään, tänään mulla on sentään jonkinlainen aihe. Nimittäin ajattelin, että voisin vähän kirjotella tästä päivästä - toisinsanoen illasta.

Eli tän vuoden viimesen illan tarkotushan olis pienilaatuiset bileet mun kämpillä. Rahaa on mennyt suhteellisen hyvin kaikkiin ostoksiin, vaikkei sitä rahaa niinkään ole ollut. Eikä tule olemaan jatkossakaan, koska rahat jotka tähän päivään tuhlasin, ei ollut tavallaan omiani.. Vaan joudun ne takaisin maksamaan. Minkä sille mahtaa, ei tätä päivää olisi voinut mitenkään selvinpäin juhlia.

Eli siis rahaa on mennyt ainakin alkoholiin, sipseihin, dippeihin, limuihin ja mehuihin.. Eli ajatuksena olisi jonkinlainen booli saada aikaan. Dippejä on neljää erilaista jääkaapissa ja sipsejä löytyy pari pussia. Kaljaa (KARJALA!) löytyy 24 tölkkiä ja sit oli vielä yksi pullo jotain Leijonan pastillishottia. Vähäiseltä määrältähän se loppupeleissä kuulostaa, mutta illan tarkoitus olisi juomapelit. Eli ei vaan yhtä juomapeliä toivottavasti koko iltaa, vaan olisi kiva kokeilla kaikenlaisia muitakin mahdollisuuksia.

Mulla on ihan hyvä fiilis tällä hetkellä tästä illasta, mutta sen takia se onkin vähän pelottavaa; aina kun mä suunnittelen jotain niin se menee päin metsää. Eli mun kannattais vaan elää tässä hetkessä, eikä miettiä viikkoa eteenpäin. Suunnitelmat ei toimi mun suhteen yhtään, mutta toivotaan parasta..

Ja nyt oli pakko kirjottaa merkintä melkeinpä siitä syystä, että Eira lähtiessään tokas: "Nyt sulla on hyvää aikaa kirjottaa blogia.."

Terveisin,
Tekko

3 kommenttia:

  1. Tiäks oon miettiny et mitä näistä sun bloggauksistas puuttuu, ni kuvat =D Elävöittäs tätä sun tarinointias huomattavasti =)

    VastaaPoista
  2. Illalla vielä tinat tehää ja sit keitettyi nakkei ja punajuurisalaattia. Nyt on kaikki hyvin :P

    VastaaPoista
  3. Itseasiassa tota kuvaideaa oon itekki miettiny. Ja on mulla muutamia merkintöjä, mitkä on ollut melkein pelkästään kuvia.. Tässäkin merkinnässä olis mahdollisesti voinu käyttää kuvia ostoksista tms.

    Toisaalta en tykkää siitä, että kuvia on liikaa. Ja jos lähtee yhtä kuvaa laittamaan ni en tiedä.. Oishan sekin tietenki jotain jo.

    Ehkä näitä ei ois niin tylsä lukea jos mukana olis jotain kuvia.. Tätä ideaa täytyy viedä eteenpäin. :D

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)