22. marraskuuta 2018

22112018 | Joulukalenteriko?

Alotetaan tänään vähän positiivisemmin. Mitä positiivista tänään on jo kerennyt käymään?

Oon ollut hereillä pari tuntia, mutta kummallista kyllä, heräsin hyvin levänneenä. Se, ettei tänään väsytä niin paljon kun eilen väsytti, on vain ja ainoastaan positiivista.

Oon tosiaan opetellut syömään aamupalaa. Oon tänään jo aamupalan kerennyt syömään ja se alkaa hiljalleen tapahtua jo siten, ettei tarvitse pakottaa itseään. Se on positiivista.

Pienistäkin asioista ihminen voi tulla onnelliseksi, jos vain ajattelee sen niin.


Sitten siirrytään siihen valitusosioon. No ei kai, mutta tässä alkaa nyt jo hiljalleen stressi kasvaa. Mun blogini joulukalenteri, se on täysin kesken! Okei, ei voida sanoa, että se on kesken, koska en ole edes keksinyt siihen vielä mitään! Tämä plus yhdeksän päivää jäljellä ensimmäiseen luukkuun!

Nyt jos koskaan teistä lukijoista olisi apua! Mä haluaisin toteuttaa tän vuoden joulukalenterin silleen, että mä tykkäisin siitä ja te tykkäisitte siitä.. Mitä se siis mahdollisesti olisi?

Oon aikaisempina vuosina kokeillut kaikenlaista, mm.:
⦁ Ruoanlaittoa. Kokeilin semmosia ruokajuttuja, mitä en ollut ennen tehnyt. Esimerkiksi kokeilin tehdä joululaatikoita, ja se oli ihan kivaa. Ruoanlaittojutut on siis ihan mahdollisia tänäkin vuonna.
⦁ Kysymyksiin vastailua. Oon tosiaan ettinyt netistä hirveen määrän erilaisia kysymyksiä ja vastaillut niihin. Se oli kyllä omasta mielestä tosi viihdyttävää, mutta en tiedä oliko se lukijoiden näkökulmasta. Ja toisaalta, onko enää uusia kysymyksiä? Ne meinasi loppua jo silloin kesken.
⦁ Kertonut kuulumisia. Oon muistaakseni joskus kokeillut myös ihan silleen, että oon kirjottanut päivittäin mitä oon tehny ja mitä kuuluu. Onhan sekin ihan kivaa tehdä, mutta mä luulen, että lukijoita se ei hirveesti miellytä. Ehkä.
⦁ Testaillut tuotteita. Oon myös upottanut joihinkin kalentereihin semmosia testailuhommia. Olikohan viime vuonna kun maistelin jouluoluita ja pahoja suklaakonvehteja? Se on ihan mielekästä myös. Se voi olla jopa lukijoiden kannalta ihan viihteellistä sisältöä?

Mä voin toki tänäkin vuonna mennä sillä kaavalla, että teen vaan kaikkea. Ihan sillä periaatteella, että miltä sillä hetkellä tuntuu. Mut mä haluisin painottaa sitä johonkin suuntaan, jotta tulis tehtyä sitten enemmän asioita. Jos esimerkiksi ihmiset haluais uusien reseptien testailua, niin mä todennäköisesti tekisin enemmän ruokaa ja makaisin vähemmän sohvalla.

Kertokaa ja vaikuttakaa – eli auttakaa. Mitä juuri sinä tykkäisit lukea?


Nyt vetäydyn odottamaan mahdollisia mielipiteitänne ja pohtimaan asiaa hieromalla samanaikaisesti partaani. Ehkä tästä vielä hyvä tulee? Kyllä tulee, uskon niin.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)