20. helmikuuta 2017

20022017 | Motivaatioko?

Mulla on ollut pitkään haaveena omistaa nyrkkeilysäkki. Mainitsin Eiralle, että kun muutetaan nyt tonne omakotitaloon niin mun on ehdottomasti saatava semmonen.

Kerrostaloasuntoihin semmosen hankkiminen on aina vähän omanlaisensa riski, koska sen parissa tulee sitten hypittyä ja kolisteltua niin paljon. Tähän kämppään sen hankkiminen olisi ollut riski myös sen takia, että toi katto olis varmasti ajan kanssa tullut tuolta niskaan.


Pitkään on ollut taas mielessä sekin, että olisi varmaan taas aika vähän parantaa noita ruokailutottumuksia. Melkein päivittäin mietin: "Nyt loppuu taas mässääminen", mutta eihän se onnistu jos pidän sen vaan pääni sisäisenä ajatuksena. Siksi se pitää taas kirjoittaa, että siitä saa paremmin kiinni.


Ja mä todella odotan, että noi hemmetin lumet sulaisi jo pois. Mä haluan oikeesti jo pyöräilemään ja rullaluistelemaan. Okei, voihan talvellakin pyöräillä, mutta ei se oo talvisin oikein semmonen hyvä juttu. Mä haluun, että tulee lämpimät kelit ja voi taas vaan lähteä viipottamaan tonne jonnekin.


Paljon ajatuksia taas sen suhteen, että pitäisi alottaa kunnon elämäntaparemontti. Viime kevät ja kesä oli niin mukavaa aikaa kun melkein kokoaika touhusi jotain ja osasi syödä silleen suhteellisen oikeaoppisesti. Talvi aina pilaa kaiken. Tai ainakin sitä on oikein mukava syyttää omasta aikaansaamattomuudestaan.

Sitä aina talvella vaan hautautuu sisälle peittojen alle ja miettii mitä sitä voisi oman kuntonsa eteen tehdä. Kuntosalille mä en ole vielä valmis ja kotona kaikenlainen jumppa yms. tuntuu jotenkin niin vaikealta aloittaa.


Todennäköisesti tämä on vielä tämmönen "no katellaan"-merkintä, koska nyt on taas alkanut satamaan lunta ja masentaa. Mutta kun kevät koittaa ja lumet sulaa, niin meikäläinen on taas menossa mukana. Ja siitä tulee sitten taas yksi pääteema mun blogimerkinnöille.

Jos viime kevään ja kesän aikana sain sen 15 kiloa pois, niin mikä estää mua tiputtamasta tänä vuonnakin. No, en tiedä paljonko tosta 15 kilosta on nyt tän pitkän ja masentavan talven aikana tullut takaisin, mutta liikunnan suhteen mulla on tulevalle keväälle jo suuret odotukset – vaikka olenkin hemmetin hyvä keksimään syitä, että miksi ei.


Tää olkoon nyt mun oma henkilökohtainen motivaatiopuhe itselleni. Näin alkuun ainakin vähennetään sitä syömistä ja juodaan enemmän vettä – sitä mä itseasiassa oon alkanu jo taas tekemään paljon.

Sen enempiä hoopoilematta.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)