19. helmikuuta 2017

Putous sketsihahmot 2017 | Toinen pettymys

Täytyy ihan alkuun mainita, että nyt ymmärrän Suomen tilanteen taas paljon paremmin. Vika on äänestäjissä. Ihan on suoraan verrattavissa Putouksesta pudonneisiin hahmoihin. Te pidätte niitä huonoja hahmoja ylhäällä ja tiputatte alkuun ne potentiaalisimmat. Hävetkää.

Eli taas joudun surukseni antamaan loppuarvosanan suhteellisen hyvälle hahmolle todella surkean hahmon sijaan.


Tällä viikolla siis putosi Ratiomies Murosen Kari, vaikka putoamisuhan alla oli myös Abdul Tuisku. Ihmiset, oikeesti. Kuinka monta kertaa mun täytyy teille vielä sanoa, että hyvä sketsihahmo ei ole lähes suora kopio julkisuuden henkilöstä?

Ratiomies veti viimeisen shownsa mun mielestä hyvin. Sai mut taas jopa hymyilemään pariin otteeseen. Se on vieläkin mulle semmonen merkki hyvästä hahmosta. Vaikka toi Putous+politiikka-juttu ei koskaan ole kuulunut mun suosikkeihin, niin Ratiomiehen kanssa se vaan toimi. Loppuarvosana on siitäkin huolimatta se samainen 8/10. Nyt kun kävin läpi Ratiomiehen aikaisempia arvosanoja, niin huomasin sen pitäneen joka viikko saman arvosanan. "Tasapaksu" hahmo, mutta ei kuitenkaan koskaan liian huono.


Mitä ihmettä tämä hahmo vielä tekee mukana kisassa? Tällä ei vaan koskaan ole yksinkertaisesti mitään uutta annettavaa. Jos sanoin Ratiomiestä tasapaksuksi hahmoksi, niin tämä on sitä sanan negatiivisessa muodossa. Amurin Enkeli, voisitko jo ystävällisesti pudota? Tai lähinnä teille äänestäjille: voisitteko jo lakata pelleilemästä?

Selattuani hahmolle antamiani arvosanoja, huomasin, että hahmo on joka viikko tullut yhden pykälän alaspäin. Eikä se tee siinä poikkeusta nytkään. Arvosanaksi 1/10. Tässä kohtaa hahmon olisi jo luullut tekevän jotain sellaista, joka olisi saanut tasaisen laskun pysähtymään, mutta ei ole siihen kyennyt. En tiedä onko vika nyt tamperelaisissa, vai kuka hemmetti tätä äänestää? Onko tässä se juttu, että kun hahmo mainitsee Pate Mustajärven, niin hahmo on aivan uskomattoman hyvä? Erottakaa nyt hyvät ihmiset sketsihahmo ja nimien tiputtelu toisistaan.


Isä Nitro, hmm, tää on aina vähän jännä tapaus. Mä en oikein koskaan tiedä mitä teen tän kanssa. Mä pidän hahmosta, mutta mä en tiedä pidänkö siitä vaan sen takia, että sen takana on mun mielestä hyvä näyttelijä? Hetkinen.. Syyllistynkö samaan kun äänestäjät? Ei! Hahmo on oikeesti hyvä.

Showsta Isä Nitro ei tehnyt itse kovin hauskaa, vaan sen teki kaikkien pettänyt pokka. Toisaalta, eihän kenenkään pokka olisi pettänyt, jos Isä Nitro ei olisi pakittanut peruutuspeilit päässä studioon. Juuri tätä tarkoitin: en tiedä! Hahmo oli alkuun 8/10, tipahti arvosanaan 7/10 parin jakson jälkeen, ja väittäisin, että pysyy siellä tälläkin viikolla. Show oli hauska, mutta en tiedä.


Aina Inkeri Ankeisen arvostelu tekis aina mieli alottaa sillä, että "voi että kun se on vaan niin hauska". Tää hahmo aiheuttaa mussa eniten hilpeyttä. Vaikka Putoukseen tungetaan niitä välisketsejä, niin silti hauskin asia on aina Aina.

Hahmotentti oli hauskaa katseltavaa. Yksinkertaisesti se vaan toimi. Mua jopa huvitti se, että Aina alkoi vaeltelemaan studiossa. Poliitikotkin siinä ihan hämmästyi. Mun on edelleenkin mahdoton löytää hahmosta mitään negatiivista, joten arvosana jatkaa edelleen 10/10 linjaansa, kolmatta viikkoa putkeen.


Ja sitten se surullisin tapaus. Pääsi vastakkain putousuhan alle Ratiomiehen kanssa ja selvisi. Miksi? Nyt ihmiset oikeesti se – tekisi mieleni sanoa rumasti ja sanonkin – pää pois sieltä pyllystä. Sketsihahmo ei ole hauska, se ratsastaa Antti Tuiskun maineella ja on tylsä.

Abdul Tuisku toimi yhden lähetyksen ajan, mutta sen jälkeen se on jakso toisensa jälkeen vaan ärsyttänyt enemmän. Tää on ehkä kaikkien aikojen huonoin hahmo – ja miettikää, voittaa siinä jopa Jukka Rasilan aikanaan esittämän hahmon nimeltä Sulo. Vieläkin pohdin, että voinko mä antaa hahmolle arvosanaksi 0/10? No, se on kuitenkin erittäin lähellä sitä, mutta pitäkööt vielä arvosanan 1/10.


Hyvät ihmiset, nyt jos koskaan olisi aika lopettaa huonojen hahmojen jatkoon äänestäminen. Ainut oikea mielipide on tässä ylhäällä. Kun tiputetaan ne huonot sieltä pois, niin saadaan ehkä Putouksen loppukaudesta mahtavaa viihdettä. Huonojen hahmojen kanssa se ei tule onnistumaan.

Jäljellä on yksi lähes täydellinen, yksi "en tiedä, mutta hyvä" ja kaksi todella surkeaa. Lähtekää siitä nyt pudottamaan niitä oikeassa järjestyksessä. Ja muuten, jos ikinä, ikinä meinaatte pudottaa Aina Inkeri Ankeisen, niin mä lakkaan tekemästä näitä merkintöjä ja suutun.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)