11. helmikuuta 2017

Putous sketsihahmot 2017 | Pettymys

Mä halusin nyt kirjottaa tän Putous-merkinnän heti kun sain sen katsottua. Nyt mulla on kai vahvasti muistissa kaikki tapahtumat ja voin ihan tuoreeltaan ne teille jakaa.

Täytyy sanoa, että olen pettynyt. Suomalaiset, jos te oikeesti pudotatte loistavan sketsihahmon ennen tätä suoraa kopiota, niin teissä täytyy olla paljon vikaa. Äänestäkää nyt oikeesti jo omalla päällänne.


Miten ihmeessä Turkka "Stögis" Kuppi oli saanut vähiten ääniä? Mun täytyy sanoa, että melkein isoin virhe tapahtui tämän päivän lähetyksessä. Jos laitetaan vastakkain Amurin Enkeli ja Turkka Kuppi, niin kyllä lähtijän ois pitänyt olla juurikin se toinen. No, eihän sille mitään mahda.

Turkan viimeinen show olisi voinut olla parempi ilman sitä, että se sai parikseen juurikin Abdul Tuiskun. No joo, sanat oli mitä ilmeisemmin hieman hakusessa biiseissä, meni välillä vähän puurona, mutta muuten se oli ihan onnistunut veto. Loppuarvosanaksi jää viimeviikoltakin tuttu 8/10. Eikö se näin oo? No näinhän se on.


Amurin Enkeli edelleenkin jatkaa tasasta alastuloaan. Show ei säväyttänyt yhtään, oli vaan erittäin tylsä. Ajattelin, että kun se on Isä Nitron kanssa parina, että kyllä tästä vielä hyvä tulee. Luulin, että hyvä hahmo täydentäisi huonoa hahmoa, mutta taisikin käydä niin, että huono hahmo vei alaspäin mukanaan hyvää hahmoa.

Mä haluaisin pitää hahmon pisteet samoissa kun viime viikolla, mutta mä en vaan yksinkertaisesti pysty. Mun on siis sanottava, että pisteet viikon lähetyksen jälkeen enää 2/10. Ainut hauska asia hahmossa on toi "Jumalan Tinderi", mutta muuten hahmo on turhake.


Ratiomies Murosen Kari jätti nyt jotenkin kylmäksi kyllä. En tiedä oliko sillä maskeerauksetkin jotenkin täysin päin poskia, mutta jutut ainakin jäi kyllä jotenkin vaisummiksi tällä kertaa. Sinällään loistava kombo kun laitettiin Ankeisen pariksi. Ehkä se Ankeinen varasti shown täysin ja sen takia Ratiomies ei enää sytyttänyt samalla tavalla kun yleensä.

Ja oon lupaillut Muroselle sitä yhdeksikköä, mutta ei sitä ainakaan tämmösellä showlla saavuteta. Mä pidän arvosanan tän kerran vielä samana, eli 8/10, mutta seuraava lähetys tulee kyllä varmasti muuttamaan sen joko ylös tai alas. Saman arvosanan saaminen kuvaa liian tasapaksua hahmoa, joten nyt sitten jotain repäisevää seuraavalla kerralla, tai pisteet lähtee laskuun.


Isä Nitron showta tosiaan jarrutteli Amurin Enkeli, mutta ei mun mielestä edes siten, että se olis nostanut Isä Nitroa jotenkin ylöspäin. Näiden hahmojen show vaan jäi aika pahasti taka-alalle ja nehän aikapaljolti enää ratkaisee sijoittumisen.

Viime viikolla taisin tiputtaa Isä Nitron pisteitä yhellä. Nyt en sanoisi, että se olisi siitä enää oikeestaan alas tullut, joten hahmo saa pitää vielä 7/10 arvosanan. Mutta tästä lähetään aika vauhdikkaaseen alamäkeen jos hahmo jatkaa jakso jaksolta vaan tylsistymistään.


Ja Aina Inkeri Ankeinen, huh, kuka voisi tätä hahmoa vihata? Harrastuksiini kuuluu: Aina Inkeri Ankeisen hehkuttaminen, hahmon jutuille ääneen naurahtelu, seuraavan shown odottaminen kyseisen hahmon takia.. No, eiköhän ne ollut siinä. Tää vaan on toteutettu niin hyvin. Yleensä hahmojen jutut alkaa muodostumaan liian tasapaksuksi, mutta Ankeinen jotenkin heittää aina jotain niin odottamatonta. Ei kangistu kaavoihin, jos niin voidaan sanoa.

Hahmon arvosanaa on vaikea enää nostaa, ja vaikka arvosana pysyykin nyt samana, niin se ei tässä tapauksessa tarkoita liian tasapaksua hahmoa, kuten jo sanoin. Arvosanahan on kuitenkin jo toista viikkoa 10/10!


Musta tää on hyvä juttu, että tää tulee aina täällä viimeisenä. Mä oon ruvennut inhoomaan hahmoa siis ihan oikeesti. Abdul Tuisku ulos ja välittömästi. Hahmo ei siis vieläkään naurata mua yhtään, vaan pitää ton ärsytysviisarin valmiustilassa. Mä en edes kirjoita hahmosta enempää. Tai no sen, että show ei ollut onnistunut, vaikka Turkan kanssa olikin parina.

Ja tätä seuraavaakaan kukaan ei ole vielä tällä kaudella onnistunut tekemään: toinen viikko putkeen 1/10 arvosanalla. Kiittäminenkin on jo ärsyttävää.


Noniin, hahmot on taas käyty läpi. Ja kuten huomaatte, siellä on suuria eroja hahmojen välillä. Mä olen siis selvästikin löytänyt omat suosikkini ja todelliset inhokkini. Harmi kun mun mielipide ei ole koko Suomen mielipide, koska sitten tää olis helppoa ja kivaa.

Ei kai siitä sen enempää.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)