26. helmikuuta 2017

Putous sketsihahmot 2017 | Ehkä tylsin lähetys

Ja taas on aika Putouksen. Mä olen taas hieman pettynyt, mutta samanaikaisesti en olekaan. Ilman sen pidempiä jorinoita käydään hahmojen kimppuun.


Amurin Enkelin show, Onnenpyärä, olis voinut olla hyvä – jos se olis toteutettu hyvin. Mä tykkäsin pienenä Onnenpyörästä ja siksi mä odotin tältä jotain suurta. Tää vaan jätti kylmäksi. Mä kai odotin jotain, että siinä oltaisiin oikeesti kilpailtu, mutta tämä oli kyllä lähinnä huono vitsi. Ilman minkäänlaisia kirjaimia Amurin Enkeli vaan arvasi sanan aina suoriltaan ja oikein. Öö, hiemanko tylsää? Ja ihmiset, vaikka siellä se Mustajärvi oli, niin se ei tarkoita sitä, että hahmo olisi ollut parempi kuin koskaan.

Arvosanaa en vaan yksinkertaisesti pysty nostamaan. Show ei säväyttänyt positiivisessa mielessä vaan aiheutti lähinnä fiiliksen ajanhukasta. Eli 1/10 on ja pysyy tämän surkean hahmon arvosanana.


Isä Nitron show oli aivan täydellinen pettymys. Ehkä mä en vaan oivaltanut sitä, koska en ole koskaan ollut mikään Ritari Ässä-fani. Jos shown hauskin elementti oli Mikko Penttilä Kitin ääniroolissa, niin ei se silloin voi olla kovin onnistunut show hahmolta itseltään.

Ja koska en vaan yksinkertaisesti löytänyt sitä hauskuutta showsta, niin mun on pakko tehdä päätöksiä. Ja se päätös on tällä kertaa se, että Isä Nitro pudottaa yhden pisteen pois itseltään. 6/10 olkoon siis uusi arvosana.


Mua alkaa jo pikkuhiljaa häiritsemään se, että mä viikko toisensa jälkeen jaksan hehkuttaa Aina Inkeri Ankeista. Mä haluisin ehkä jo löytää siitä jotain mikä tiputtaisi myös tämän hahmon pisteitä. Mutta ei, en löydä. Hahmon show, vaikka oli myös hieman tylsä kokonaisuus, oli silti koko illan paras. Hahmo saa tylsänkin shown muutettua ihan hauskaksi omilla hokemillaan – merkki hyvästä hahmosta.

Arvosanaa ei voi nostaa eikä pudottaa. Nyt jo neljättä viikkoa perätysten, Ankeinen ottaa arvosanan 10/10. Ehdottomasti suhteellisen tylsän kauden paras hahmo. Voisin veikata, että olisi mukana myös kaikkien aikojen hahmot top 3-listalla.


Ja hahmo, joka pärjää vaan nimien tiputtelulla. Mitä muutakaan olisi voinut Abdul Tuiskulta odottaa, kun tuoda mukaan kaikkien rakastama Salatut Elämät (itsehän en siis kyseisestä sarjasta nykyään enään perusta). Joo, olihan siinä mukana se, että kyseenalaistettiin Salkkari-hahmojen elämää jollain tapaa, mutta olihan tämä taas vaan niin puuduttava show. Jos ei enää mennä eteenpäin Antti Tuiskun nimellä, niin otetaan avuksi Salatut Elämät – äänet on varmaakin varmemmat.

Hahmo ei ole hauska. Se on pysynyt mukana vain ja ainoastaan siitä syystä, että se on valinnut kohdeyleisönsä oikein – tätä voitaisiin pitää viisaana tekona. Mistä muualtakaan niitä ääniä tippuisi kun pikkulapsilta? Helpot pisteet Antti Tuiskun faneilta ja nyt vielä ihmisiltä, jotka ei kykene loogiseen ajatteluun, eli Salatut Elämät-faneilta. Mä en enää vaan kestä. Hahmo ei ole pisteenkään arvoinen. 0/10.


Ja kun sanoin alkuun, että olen hieman pettynyt, niin se on ainoastaan siitä syystä, että kun mainittiin nimet Aina Inkeri Ankeinen ja Abdul Tuisku ja siihen perään lisättiin lausahdus: Ottakaa askeleet eteenpäin. Olin aivan varma, että nyt lähtee Abdul Tuisku, mutta samanaikasesti mulla oli pelko, että onko ne pikkufanit oikeesti liian aktiivisia. Ne olikin eniten ääniä saaneet, hyvä ja huono.

Sitten jäi jäljelle Isä Nitro ja Amurin Enkeli. Tässä kohtaa olin aivan varma, että Isä Nitro putoaa, koska mitä ilmeisemmin tamperelaiset ne vaan jaksaa äänestää. Toivoin silti kokoaika, että olisi jokin suuri voima joka ottaisi Amurin Enkelin pois. Mutta ei! Kukaan ei lähtenyt! Mulle aiheutettiin turhaa painetta.


Tavallaan on ihan ok, että kaikille neljälle annettiin vielä uusi mahdollisuus, koska olihan tämä nyt vaan aika tylsä lähetys.

Seuraavaan lähetykseen mulla on semmonen arvaus, että siellä saatetaan nähdä jopa itse Antti Tuisku. Ja jos tässä olisi joku hauska twisti, niin se ei olisi edes Abdul Tuiskun showssa mukana. Tai ainakin jos oikein ymmärsin, niin ensiviikolla on artistivieraita. No, ei siitä sen enempää tänään.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)