15. helmikuuta 2017

15022017 | Täytemerkintäkö?

Mun on nyt aivan pakko kirjoittaa teille yksi blogimerkintä ihan vaan täytteeksi. Ai miksi? No, tätä seuraava blogimerkintäni on taas uusi satanen täyteen. En siitä rupea tämän merkinnän yhteydessä puhumaan enempää, koska se on ihan oma juttunsa.


Mulla on taas vaihteeksi hieman outo tämä unirytmi. Nyt kun ollaan jo huomisen puolella, niin joudun sanomaan, että menin eilen nukkumaan ajoissa ja heräsin eilen ajoissa. Nukuin ehkä 2-3 tuntia. Sitten aukesi silmät ja pää oli sitä mieltä, että nyt ei enää nukuta.

Hmm, koskahan mä oppisin nukkumaan niinkuin normaalit ihmiset? Illalla aikasin nukkumaan ja aamulla virkeänä ylös, tai no, se olisi se ideaalein, mutta kuka siihen oikeesti aina pystyy? Varsinkaan tämmönen kausi-ihminen niinkuin minä.


Taas kun mainitsin tuon "kausi-ihminen"-termin, niin tuli mieleen sekin, että pääni on valinnut nyt taas sen, että "minäpä pelaan nyt kokoaika". Melkein aina kun herään, nautin kahvit rauhassa ja siirryn Xbox Onen eteen pelaamaan. Pelaan ja pelaan, vailla minkäänlaista ajantajua. Pelaamisen jälkeen on hyvä taas siirtyä nukkumaan.

Toisaalta se on nyt hyvä, että saa aikaa tapettua, koska mä taas vaan odotan.


Mä vieläkin nimittäin tappelen työkkärin ja/tai Kelan kanssa mun raha-asioista. Ehkä ne pikkuhiljaa alkaa setviintymään, mutta kauanhan siihen on taas mennyt. Viimeksi mua pyydettiin toimittamaan työkkärille lappu, jossa selviää päivä kun lopetin koulun. Koulu taas oli päättänyt, että mä olen lopettanut sen noin 2 kuukautta siitä kun mä itse oletin sen lopettaneeni. No, itsepähän hoidin asiat silloin huonosti.

En tiedä meneekö tässä taas kuukausi ennen kun ne ilmoittavat Kelasta jonkin uuden aivopierun. Miksi ne ei työkkäristä voi olla muhun yhteydessä ajoissa, että saisin asioita eteenpäin, vaan aina niiden pitää olla yhteydessä ensin Kelaan, josta saan odottaa taas kuukauden uutta ratkaisua? No, ehkä ne kostaa.


Toisaalta mua kiinnostais ihan vaan tekemisen vuoksi alottaa taas jollain pajalla tai vastaavalla. Sais sen 9 euroa/päivä lisää työkkäreihin ja tälleen, mutta meillä on kohta edessä se muutto. En mä viittis alottaa täällä jotain juttua, joka sitten taas jäisi kesken ja saisin uuden karenssin.

Töitäkään ei nimittäin löydy. Mä olen nyt ollut ehkä aktiivisin ikinä. Mä olen jatkuvasti selannut avoimet työpaikat, mutta ei siellä ole koskaan semmosia hommia, mitkä sopis mulle. Logistiikkaa, kokkailua, terveydenhoitoa.. Ei ihan mun juttuja. Tai no siis, kokkailun mä hyväksyisin kyllä, mutta mulla ei ole alalta minkäänlaista koulutusta – luultavasti se, että tekee kotona omasta mielestään hyvää ruokaa ei riitä. Enkä mä tän koulusekoilun jälkeen kyllä usko ihan heti palaavanikaan koulunpenkille.


Hmm, ihan tyhjästä taas tuli juttua vaikka muille jakaa – ja niinhän mä jaankin. Mä oon todennut hyväksi taktiikaksi kirjottaa jostain asiasta, sitten poimia sieltä jonkin kohdan ja jatkaa sillä ihan oman juttunsa. Nytkin olisin voinut jatkaa kirjoittamalla tosta koulusekoilusta, mutta mun mielestä mä olen sen aika pitkälti tänne jo kirjottanut. Kai?

No, sillä nyt ei ole merkintystä, koska tämä merkintä alkaa olemaan tässä. Seuraavaa odotellessa.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)