14. lokakuuta 2019

Vanhat blogimerkinnät | Osa 7

Mun pitäis varmaan osata päätellä noista viime merkinnän lukukerroista, että te ette halua lukea mun muistelua vanhoista blogimerkinnöistä. Mutta mä päättelenkin niistä sen, että te ette vaan löytäneet sitä viime merkintää! Tottakai te siis haluatte lukea mun muistelua vanhoista blogimerkinnöistä, mutta mä julkaisin sen huonoon kellonaikaan! Näinhän se on? Onhan? No, mä kokeilen vielä kerran ja jos lukijoita ei tule enempää kun viimeksi, (3 lukijaa, joista todennäkösesti 2 olin minä itse (puhelin ja tietokone lasketaan erikseen)) niin sitten mä mietin tän jatkamista uudestaan.

Jos haluutte tätä vielä jatkossa, niin edes lukekaa näitä. Kommentteja te ette kirjoita, mutta osaan mä lukukerroistakin jotain päätellä. Joten vain vaikuttamalla voitte vaikuttaa..! Nyt vielä siis kuitenkin mennään kaivelemaan vähän vanhoja! 



14. Kesäkuuta 2009 – Last.fm -systeemi

Mulla oli kausi kun mä kuuntelin/pidin päällä musiikkia lähinnä sen takia, että sain kasvatettua mun tilastoja tuolla Last.fm-sivustolla. Mulla oli jatkuvasti musat päällä koneella, vaikka itse olin jossain muualla. Toi sivustohan siis muistaakseni seuras kaikkea musiikkia mitä kuuntelin (asennetun lisäosan avulla) ja teki niistä tilastoja.

Mutta silti tuolta on havaittavissa, että 2009 mulla oli aika kovassa kuuntelussa; Apulanta, Fintelligens, Leevi and the Leavings ja Eminem. Kaikki varsin hyviä vieläkin, joten paljoa ei ole 10 vuoden aikana tapahtunut musiikkimaussa.

Yritin käydä tuolla sivustolla nyt, mutta se on kyllä harvinaisen sekava.. En löytänyt sieltä mitään vanhoja listoja tai mitään. Liekö enää edes sama idea kun ennen..?


15. Kesäkuuta 2009 – Vihdoinkin tyytyväinen

Mä odotin tän otsikon alta jotain hienoa avautumista jostain.. Petyin, petyin suuresti. Toi on ehkä yks maailmankaikkeuden typerimpiä merkintöjä! Lyhyt kuin mikä, eikä mitään viihdearvoa – tai oikeestaan muutakaan arvoa.

Huomaa vielä, että Irc-Galleria-meininki on vielä ollut läsnä Bloggerissakin. Merkinnän voi tehdä mistä vaan, eikä sillä ole väliä, että mitä se pitää sisällään. Ei läpäisisi nykystandardeja mitenkään päin. Hyi.

Niin, jotta ette joutuisi avaamaan tota edes mielenkiinnosta, niin siis siellä on vaan joku kuva, että olen päässyt jossain nettipelissä kymmenen parhaan joukkoon.. Vau.


17. Kesäkuuta 2009 – Oh noes!

Toinen pettyminen ja vielä ihan heti putkeen. Olin varma, että tämmösen otsikon takana olisi joku tarina suuresta pettymyksestä tai edes pienestä pettymyksestä. Otsikon takaa ei löydy edes pienen pientä pettymystä.. Vaikkakin se nyt on hyvin suuri pettymys.. Hmm.. En kohta enää ymmärrä itsekään mitä olen kirjoittamassa.

Tuolla on siis taas vaan lainattu pätkä jostain Iltalehdestä ja muutama oma sana sinne loppuun. Todella turha, eikä myöskään pääsisi mitenkään päin mun blogiini enää tänä päivänä.. Hmph.

Kaikenlaista sitä minä olenkin tänne julkaissut..


23. Kesäkuuta 2009 – Kiirettä pitää

Oon ollut 6 päivää kirjoittamatta blogiin mitään ja olen ollut jo itse huolissani.. "En oo hirveesti kerennyt"..

Ja tavallaan tämäkin merkintä, mitä olin pantannut 6 päivää, oli kovinkin turha. Vaikkakin! Vaikkakin tuossa esittelin ensimmäistä kertaa mun silloisen sarjakuvani; Tekkoukon. Tuttavapiirissä se aiheutti hieman hymyilyä, joka kaiketi oli tarkoituskin. Tekkoukko oli siis tikku-ukko + minä, eli Tekko. Todella yksinkertaista piirtelyä ja todella.. Eh.. No, todella hauskaa huumoria. Jaksoin sitäkin tehdä jonkin aikaa, mutta perus meikäläinen kyllästyy aina kaikkeen jossain vaiheessa..

Tunnen kummallista kiusaantumista jos yritän niitä nykypäivänä itse lueskella, mutta aikanaan ne oli kyllä suurta hupia – lähinnä siis niiden tekeminen ja palaute.


25. Heinäkuuta 2009 – Holla, i'm back!

Ensinnäkin, taas, otsikointi. Ei ole mitenkään minun tapaistani yrittää sotkea suomenkieliseen blogiin englantia missään muodossa. Joitan lainasanoja voi käyttää, mutta toi otsikko on liikaa.

Kuukausi vierähtänyt siitä kun olin hädissäni 6 päivän tauosta.. No, aina ei voi voittaa. Mulla on jotenkin semmonen muistikuva, että olisin siirtynyt hetkellisesti takaisin Irc-Gallerian blogiin ja tekemään kaikkea muutakin. 

Mutta joo, en taaskaan kovin ylpeä voi merkinnästä olla.. Miksi näitä ei nyt osaa jotenkin yhtään arvostaa? Ne on pala mun blogin historiaa ja niiden pitäisi tuntua jotenkin hienolta.. Vaan ei, ei kaikki.

Mutta mä muistan hyvin ton pelin mitä oon kertonut pelanneeni tuolla! Olen kirjottanut siihen kivasti, että: "Ajatella, että sellaiseen voi addiktoitua tämmöinen 20-vuotias mies, vaikka pelit vaikuttaa enemmän tyyliin 6-13-vuotiaille tytöille suunnitelluilta." Ja kyllä, se peli ei todellakaan ollut 20-vuotiaille miehille suunnattu, mutta mä pelasin sitä.. Jotenkin olettaisin, että liittyy jotenkin The Sims -fanittamiseen, koska kaikenlainen hahmojen pukeminen ja asumusten rakentelu/kehittely on aina jollain tapaa kiehtonut. Se oli semmoinen ajanjakso ja onneksi kasvoin siinä jossain kohtaa yli. Olisi todella surullista sanoa, että "ajatella, että 30-vuotias mies voi pelata 6-13 vuotiaille tytöille suunniteltua peliä.."


EXTRA: 27. Heinäkuuta 2009 – Aika kummallista

Otan tän mukaan tähän merkintään, koska näin saadaan toi heinäkuukin käsiteltyä kokonaan ja tässä on muutenkin ollut käsittelyssä vähän mitään sanomattomat merkinnät. Siksi siis tämä extra..

Puuala ja itseäni nuoremmat opiskelutoverit oli muistaakseni tuon blogimerkinnän takana. Muistan hyvin, kuinka aina välillä jollain siellä oli jonkinlainen uhmaikä päällä, joka tavallaan kai kuuluu siihen 15-16-vuotiaiden elämään. Sain kuulla jatkuvasti jotain koostani, ja kyllä siellä ihmiset käytti ihan fyysistäkin väkivaltaa välillä – se vaan miellettiin aina leikiksi. "Et sä nyt tommosesta leikkilyönnistä voi suuttua". Olin ehkä helppo kohde, mene ja tiedä.

Mä oon kumminkin aika lepposa kaveri, mutta on mullakin päiviä kun menee tunteisiin. Ja toi blogimerkintä taitaa olla todiste siitä, että joku on päässyt ihon alle. Ai kappas, olinkin käyttänyt "olen leppoisa"-kortin jo silloinkin, hauskaa.



Noin, semmoset sieltä sitten. Vaikkakin aika paljon todella turhaa, niin olihan silti kiva käydä tuolla muistelumatkalla taasen. Miten on, maistuiko teille?

Tajusin juuri, että olikin tavallaan virhe lisätä toi extra tähän.. Mulla on 2 blogimerkintää vuodelta 2009 käymättä läpi.. Hmm, laitetaanko nyt kumminkin vielä 2 extraa lisää, jotta saadaan vuosi 2009 pakettiin..? No saitte ylipuhuttua!



EXTRA: 2. Syyskuuta 2009 – Mielenkiintoista

Tuon otsikon takana on elämää ihmettelevä Tekko 2009. Ihmettelin unen määrän vaikuttamista olemiseeni, tietokoneen käynnistymättömyyttä ja aikaansaamattomuuttani. Eli en mitään kovin ihmeellistä. 

En muista, että olisin tota blogimerkintää koskaan kirjoittanut, mutta kun se kerta on olemassa, niin olen sen todennäköisesti kirjottanut. Muistin kyllä, että joskus olen johonkin blogimerkintään lainannut "Ihme ja kumma"-biisin sanoja alkuun, mutta en muistanut että se olisi ollut tuo.. No, tämäkin on nyt kovin ihmeellistä ja kummallista.

EXTRA: 3. Syyskuuta 2009 – Ahaaha

Hienoa otsikointia! Hienosti hoidettu. Ton otsikon takaa löytyy kuva minusta, tukka sliipattuna taakse. Mulla on jotenkin semmonen muistikuva, että toi vois olla pikkuveljen ottama kuva? Jotenkin vielä muistelisin, että meiän yhteinen kaveri oli kuvan ottamishetkellä meillä kylässä?

Mulle tuli silloin tosta kuvasta mieleen rockabillyt ja sitä kautta Leevi and the Leavingsin kappale Viisitoista vuotta myöhemmin. Joten eikö olekin oikein hyvä idea blogimerkinnälle, että laitetaan kuva menemään ja siihen vähän lyriikoita kyseisestä kappaleesta? No, silloin se ilmeisesti oli hyvä idea..

Ja vaikka tuolla lukee, että se on mennyt toisessa järjestyksessä, että muka ensin kappale on iskenyt ja sit oon yrittänyt olla rockabilly, niin ei. Mä muistan sen kovin vahvasti, että se meni nyt kertomallani tavalla. Oon vaan halunnut kirjottaa sen noin päin jostain syystä..



Näin saadaan tää teksti loppuun toista kertaa! Ja näin saadaan myös vuosi 2009 käsiteltyä kokonaisuudessaan. Kuten varmaan nyt huomaatte, niin mä olen kirjottanut tätä aikalailla kiinni hetkessä. Alussa sanoin, että jos haluutte lisää, niin lukekaa, mutta ei se mene ihan niin. Lukemalla tätä, ette saa lisää vuoden 2009 blogimerkintöjen läpikäymistä..

Voin harkita vuoden 2010 blogimerkintöjen läpikäymistä jos niin vaaditte, mutta en aio alottaa sitä itse. Jos siis haluatte näitä, niin joo, voin alkaa käymään niitä läpi vielä tän vuoden puolella, mutta muuten.. Hmm.. Vaikka ette toivoisikaan jatkoa näille, niin voi olla, että alan käydä vuotta 2010 läpi vuonna 2020.. Jos tästä tulis joku tämmönen "10 vuotta sitten"-sarja? Oliko tarpeeksi epäselvästi kirjoitettu?

Nyt äkkiä pois täältä! Ei teidän tarvitse, mutta.. Toi oli niinku tän merkinnän lopetus.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)