19. kesäkuuta 2021

Nopeat kuulumiset kertova tyypperö

Tänään mä en tosiaan jouda jaarittelemaan kauaa. Pitää kohta varmaan mennä laittamaan Maxia nukkumaan ja sen jälkeen pitää viettää ansaittua huijauspäivää. Käytiin äsken kaupassa ja matkaan tarttui – yllätys, yllätys – sipsiä ja salsaa.

Päivän kuvan kautta äkkiä liibaan ja laabaan, eikö?


Päivän kuvassa on mun jalat, kahvikuppi ja JBL:n Clip 3-bluetooth-kauitin. Ja Clipissä on kiinni mun virtapankki, vai millä nimellä noita nyt kutsutaan. Lojuin meiän terassilla ja kuuntelin, kuten kuvateksti sanoo, Joose Keskitaloa. Yllättävän hyvä artisti, vaikka ei kovin suuressa tietoisuudessa olekaan. Ehkäpä mä juuri siksi siitä tykkäänkin? No ei, tykkään asioista, joista tykkään tykätä.

Sain kahvin kulautettua alas siinä sitten mukavasti ja lähdinkin siitä sitten mukavasti pyörän selkään. Broidi halus tutkia taas kerran mun pyörän vaihteita, joten hurautin sinne. Jotain nopsakoita säätöjä se mun pyörälle taas teki ja kyllä nyt taas toistaiseksi vaihteet pelittää paremmin. Pitäis vaan vissiin ite putsata mun ketjut ja kaikki noi vaihdepakat yms. Siellä on semmonen määrä ylimäärästä rasvaa ja muuta kakkaa, että putsaaminen voisi auttaa jotain. Ehkä jopa vaihteiden toimintaa voisi parantaa? Toivottavasti.

Vaihteiden säädön jälkeen hurautin vielä pienen pyörälenkin ja palasin kotiin.


Äsken sitten tosiaan lähettiin käymään kaupoilla. Kaupassa, virallisemmin. Kaupassa käynnin jälkeen pysähdyttiin jäätelölle. Pehmikselle, virallisemmin. Huomasin siinä, että naamakarvat ei oikein ole pehmiksen ystäviä, joten oli pehmiksen syönti yhdenlainen työmaa.. Kokoaika piti pyyhkiä naamaa jollain, käsillä tai jaloilla, koska jäätelökioski ei tarjonnut edes paperia. Hmph..

Sitten tultiin kotiin. Ja nyt on tämä hetki. Ja tämä hetki on semmonen hetki, että nyt ei mulla muuta. Tänään tuli ulos tämmönen suhteellisen lyhyt kuulumispäivitys, mutta kai se sallitaan? Kyllä, varmasti.

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)