4. kesäkuuta 2021

Pyöräilevä kebabin ystävä

Viimeinen yö tässä asunnossa, jännää.. Ja vaikka sitä suurinta muuttorupeamaa oltiin suunniteltu huomiselle, niin eipä vissiin.. Tässä kävi vähän niin kuin osasin epäilläkin; suurin osa tavaroista on kantautunut Eiran matkassa Hyvinkäälle jo. Huomiselle täällä on.. No, loput. Ja se loput on todella vähän tavaraa, isoimpina ehkä toi meiän sohva ja sitten on olohuoneen ns. tv-taso, joka on oikeesti vaatelipastojuttu. Ja toki noi patjat tosta lattialta. Sitten on oikeestaan enää kerättävä kasaan loput tilpehöörit sieltä ja täältä, ja sitten tää olis siivousta vaille luovutuskunnossa.

Hetkinen, unohdin kokonaan tietokoneeni ja tietokonepöydän. Toki nämäkin pitää vielä siihen huomiseen kuormaan mahduttaa, tietenkin. Mutta sitten on kaikki!


Tämän päivän kuva taasen liittyy siihen, että vein mun pyörän ihan omatoimisesti uuteen kotiin. Vanhalta kodilta uuteen kotiin, itse polkien.


Instagramissa kun on mahdollista lisätä samaan julkaisuun monta kuvaa, niin olihan sitäkin pakko hyödyntää. Siellä on siis kuva siitä kun poljin kovaa vauhtia kohti Hyvinkäätä ja toinen kuva taas sovelluksesta, joka mittaa mun urheilusuorituksia. Itseasiassa siis oikeesti ton mun älykellon oma sovellus. Hyvin kätevä kyllä.

Ja kuten kuvatekstistä käy ilmi; kuntoni oli taas hieman rapistunut. Sen kunnon eteen pitää tehdä hirveesti töitä, mutta sitten se häviää ihan hups vaan.

Ei siinä reissussa siis mitään valittamista, oli ihan kiva polkea ja kuunnella musiikkia. Välillä iski vaan ihan kamala väsy jalkoihin, mikä meni sitten kyllä ohi kun jaksoi vaan painaa. Sitten pääsin lopulta perille, mutta ei se siihen loppunut se treeni. Eirahan tuli siis kintereillä ja toi tavaraa kannettavaksi.. Huh, eikä siinäkään vielä kaikki! Nyt kun lähdet polkemaan, saat kantaa uuteen kotiin tavaraa, vielä sen lisäksi kantaa veljellesi tavaraa ja siskonlapsellesi tavaraa! Kannattaa tarttua tarjoukseen nyt!

Tultiin kotiin pizzerian kautta. Eli se niistä poltetuista kaloreista. Mä tosin en syö nykyisin enää pizzeria-pizzaa, enkä oikein muutenkaan ihan mahdottoman epäterveellisiä ruokia niistä tahdo. Mutta siis, mä olen rakastunut kebabiin salatilla! Tilaan sen nykyään aina jos on pakko hyödyntää pizzeriapalveluita. Todella hyvän kebab salaatilla -annoksen saa Riihimäen Pizza Stopista, vahva suositus!


Hmm, tässä kohtaa tulee se piste mistä on vaikea enää jatkaa. Päivän asiat on kerrottu tiiviisti siinä, enkä oikein osaa ennustaakaan, eli en voi kirjoittaa mitään loppupäivästä. Toki voin kertoa mitä ollaan suunniteltu loppupäiväksi, eikö se ole kanssa ihan ok? Me mennään saunaan. Me nautitaan viimeisen kerran tämän asunnon saunasta, joka siis tossa tovi sitten rempattiinkin. Siitä tuli ihan kiva, ja lämpimämpikin, kun vaihdettiin vanha kiuas semmoseen missä on ehjät vastukset.

Ja äsken olin niin hurja, että pyysin Eiraa tuomaan mulle kaupasta Olvin kultalonkeron. Aion riipasta kunnon kännin sillä! Todellisuudessa aion nauttia sen ihan vaan saunajuomana. Haluan sen todella kylmänä! Eihän se siis mitään ihan hirveen tosi hyvää ole, mutta yksittäinen, pitkä ja todella kylmä kultalonkero on oikein mainio saunajuoma. Se on semmonen, että sen maun maistaessaan matkaa sinne ensikänneihin.. Mm..


Ja nyt ei mulla muuta. Olipas. Sen verran vielä pakko tähän loppuun raapustaa, naputella, mitä ikinä, että oikein hyvän hyvää syntymäpäivää pikkuveljelle vielä tätäkin kautta! Ja nyt ei mulla muuta.

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)