1. kesäkuuta 2021

Kesäkuuputki 2021?

Kesäkuu, lempikuukauteni, vihdoin täällä! Lähdetään toteuttamaan tätä ei niin vakavamielistä kesäkuuputkea tässä vaiheessa, vaikka ei mulla tähän oikein ideoita ole. Todennäköisesti tungen tänne vain päivän kuulumisia ja se on kaikessa yksinkertaisuudessaan siinä.

Äsken kävin Maxin kanssa lenkillä ja tuli siinä kävellessä mieleen, että vois olla kiva viedä tätä putkea vähän siihen suuntaan, että joka päivä tulis vähintään edes yksi kuva, vaikka nyt tuonne Instagramin puolelle. Jos olen oikein taitava blogaaja, niin saan tähän jotenkin nyt upotettua tän päivän kuvan tuolta Instagramin puolelta:


Ainakin esikatselussa tuo upotus näyttää hyvältä, mutta en tiedä miltä se sitten tämän postauksen julkaistuani näyttää. Toivotaan, että hyvältä, että mun ei tarvitse pyyhkiä tätä merkintää ihan hirveesti ja miettiä ihan uusia juttuja.

Tuo on tosiaan mun ihan henkilökohtainen Instagram-tili, koska en mä ole kokenut tarvetta tehdä tälle blogille omaansakaan. Sitä saa halukkaat käydä seuraamassa, jos siltä vaan tuntuu. Kuvat on aika vahvasti sitä samaa mitä tämä blogi tarjoaa taasen tekstin muodossa; asioita mun elämästä.


Hmm, alottamisen vaikeus iskee aina.. En oikein tiedä mitä pakottaisin itseni tänään kirjottamaan. Pakottamallahan tää on pakko alottaa, koska muutenhan tää ei voi lähteä käyntiin.. Ihan siis puhun kokemuksesta. Tuntuu, että joka ikinen putki mitä tänne blogiini olen luonut, on lähtenyt siitä, että en tiedä mistä lähdetään liikkeelle. Vaikka tätä kuinka monta kertaa tekisi, niin koskaan ei osaa olla varautunut tämän alkamiseen kunnolla.

Mutta sitäpä se kai on se, että en osaa sisäistää asioita. Tiesin jo kauan, että tulen tämän alottamaan, mutta nyt kun tämä alkaa, olen ihan yhtä pihalla kun jo silloin kauan sitten kun tiesin, että tulen tämän aloittamaan. Tuleepas nyt vaikeaa tekstiä.


Olkoon tämä tämän kesäkuuputken aloitus, vaikka ei tää mitään kovin mielenkiintoista sisälläkään. Tämä on kuitenkin jotain, ja sitä jotain tää nyt tarvitsi alkaakseen.

Yritän huomiseksi pohtia pääni vähintään puhki, että saan jotain kiintoisaa sisältöä ulos itsestäni. En kuitenkaan voi taata sen olevan kiinnostavaa, joten todennäköisesti mulla on huomenna vaan pää puhki ja blogin sisältö on tätä samaa jaarittelua. Ja jos oikeesti iskee ihan täydellinen tukos kirjoituksen tuottamisessa, niin ainakin koitan sinne Instagramiin tunkea jonkun kuvan. Jos saisin vaikka edes sen 30 kuvaa tältä kuukaudelta ulos, niin olisi se sekin jo jotain! Se sekin jo jotain.. Olipas jännä, luin sen ääneen monta kertaa ja aina se vaan kuulosti änkyttämiseltä.

No, nyt mulla ei kuitenkaan muuta.

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)