13. tammikuuta 2013

Putous 2013 - Sketsihahmot part. 2

Moi. Listataan totuttuun tapaan nyt taas tän viikon Putouksen jälkeiset tunnelmat. Eipä mulla oikeestaan hirveesti sanottavaa ole, koska en yksinkertaisesti hirveästi pitänyt hahmojen toilailuista. Kukaan ei mitenkään erityisesti säväyttänyt.

Toisaalta yksi asia kyllä jakso hämmästyttää, ja se oli se, että miten hemmetistä Sanna-Raipe Helmisellä on kaikista eniten ääniä? Toi sen talenttikaan ei ollu mikään kummonen. Ärsyttävää mölinää vaan. Ei lainkaan edes hauska. Ei sillä mitenkään voi olla eniten ääniä? Ihmiset, kerätkää itsenne.

Listataan tähän nyt taas mun suosikkilista:

1. Karim Z. Yskowicz
2. Samppa Linna
3. Veli Sikiö
4. Sisko Sikiö
5. Sanna-Raipe Helminen
6. Kristoffer Taxfree
7. Hänman

Itseasiassa aika mielenkiintoista, etten tällä viikolla muuta listaa suuntaan enkä toiseen. Karim pitää helposti ykkössijaa, koska se vaan on hahmoista paras. Jos sen ensimmäisenä tiputatte, niin ei hyvä heilu. Hänman ja Kristoffer ulos kisasta, eikä ketään ennen niitä. Jos kerranki tiputettais oikeesti huonot ensin ja sit vasta lähetään karsimaan niitä hyviä, niin kauan, kunnes jäljellä on enään Karim! Tai Samppa Linna. Mutta mielummin Karim Z. Yskowicz.

En oikeestaan osaa sanoa niistä niiden talenteista hirveesti mitään, mutta ei ne ainakaan suosikkilistaa mitenkään muuttaneet, joten ei ne ainakaan säväyttäneet.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)