10. heinäkuuta 2015

PeBlog: Jäi välistä.

Kyllä, oikein huomasitte - viime perjantaina ei tullut blogia.

Tällä viikolla taas tulee. Nyt vaan pitäis keksiä jotain kirjoitettavaa. Hmm, no, ainakin työllistymisestä sen verran, että työkkäristä tuli kirje, jonka mukaan mä en ole sovelias johonkin työnhakuohjelmaan.

Ei se sinällään haittaa, koska ei sitä kautta ois työllistyny heti silleen oikein. Sinne oltais menty jollain palkkatuella tms. En edes tiedä mitä se tarkottaa tarkalleen ottaen, mutta sen ymmärrän, että ei se kuulosta palkalta. Se kuulostaa palkan ja tuen risteytykseltä, ja se taas ei välttämättä voi olla kovin suuria summia.

Tosiaan, tää taitaa olla ensimmäinen blogimerkintä minkä kirjotan 26-vuotiaana. Saa taputtaa, mut ei oo pakko hei. Meininki on sama, vaikka numero vähän vaihtuikin.

Toisaalta, eihän sitä koskaan tiedä jos se yksi päivä vuodessa vaikuttaa älykkyysosamäärään. Sillä samaisella hetkellä kun täytät vuosia, niin ymmärrät elämästä taas enemmän. No ei, en usko. Kyllä elämää opitaan sitä elämällä, ja ei se ole niin päivän päälle.

Iteasiassa kun oon lueskellu tätä mun blogia, siis vanhoja vanhoja merkintöjä, ni olen huomannu suuren kehityksen kirjotuksissani. Että kyllä ne vuodet tekee ihmiselle enemmän kun se yks tietty päivä. Miksköhän mä jauhan näin itsestäänselvyyttä? Jäin jotenkin jumiin aiheeseen, pahoittelen.

Kyllä mun on sitten vielä mainittava yksi asia: Mun blogin ahkerin kommentoija kävi meillä viime perjantaina. "Pikkusisko, jota mulla ei koskaan ollut", vai miten sen ilmaisisi kaikista fiksuiten? Kävi toivottelemassa hyviä synttäreitä ja toi hienon lahjankin. Voi että, joskus on pakko ottaa uusiks joku niistä reissuista mitä joskus ollaan tehty. Puussa kiipeilyä, puistossa nukkumista.. Mut ei sitä, että uidaan mun lippis päässä.

Ja sit tossa menneellä viikolla kävin pitkästä aikaa istuskelemassa siskolla vähän pidempään. Kahvia ja keskustelua, toimii. Sukulaisiin pitäs pitää paljon enempi yhteyttä, koska onhan ne nyt vaan parhaita.

Tosin, niin pitäs kyllä ystäviinkin. Silti meininki on aika usein sitä, että ei kykene poistumaan kotoota muualle kun tupakalle. Kiitos päänsisäiset ongelmat. Mutta! Nyt alkaa taistelu niitä vastaan. Pyrin opettelemaan pari asiaa, joista saatan joskus kirjottaa tänne lisää.

Terveisin,
Tekko

4 kommenttia:

  1. Joo sen uimisen vois jättää välistä.. Hukkuu tavarat niihi hemmetin lätäköihin.. Ja pilataan hienot vaatteet yms. Pahoittelut vieläkin siitä lippiksestä! Milloin lähetää kiipeileen puihin ja löhöileen nurmikolle? x)

    -WWL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Uimisesta mun lippis päässä saat kuulla vinoilua luultavasti niin pitkään kun muistan sen - mut ei se mitää vakavaa ole. Pitää kyl järkätä joskus semmonen tilaisuus, et pääsis livahtaa johonki vanhojen aikojen kunniaks! Täytynee pysyä yhteyksissä ja kokeilla sovitella se johonki väliin.

      Poista
  2. Kun mä olin tuolla hammashoitolassa toimistotyöntekijänä palkkatuella töissä sen 14 kk, niin sain sen about 1250-1300 €/kk, että ei se kauheen pieni summa ollut sillo ainakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sä olit palkkatuella.. Ja kumminkin noin paljon, hmm. Jotenki se vaan kuulostaa niin väärältä. :D Mut jos se kerta tuntuu oikeelta palkalta, ni en mä sit pistäis vastaan.

      Poista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)