14. kesäkuuta 2022

Tynkä

Hmm, mä olen mahdollisesti tänään lähdössä sinne Sälinkäälle vähän hommiin. Siksi mun pitää nyt tulla äkkiä kirjottamaan jotain. Aikataulusta ei olla sovittu mitään, joten lähtö voi tulla hetkenä minä hyvänsä.

Mitään asiaahan mulla ei ole. Mitään ei oikein ole mielen päälläkään. Pitää varmaan kokeilla vanhaa hyväksi havaittua tapaa ja lähteä vain kirjottamaan jotain. Asia yleensä johtaa toiseen ja kohta meillä on tässä varmaan turhankin pitkä blogimerkintä. No en usko, että turhan pitkä, mutta kyllä me varmasti täyteen mittaan tämä saadaan.

Pitäisi vaan keksiä jotain mistä aloittaa..


No, mä olen nyt yrittänyt hieman parantaa mun unirytmiä. Tuli vähän turhautunut olo kun heräsin lähes aina vasta silloin kun Max oli menossa päikkäreille. Nyt olen parina aamuna jo onnistunut heräämään 8-10 välillä.. Ensimmäisenä yönä se tarkoitti noin 5 tuntia unta ja nyt viime yönä olen kellon mukaan nukkunut jo 9 tuntia.

Mä kun edelleen otan sitä ns. omaa aikaa sieltä alkuyöstä. Olen hereillä ja katselen mm. YouTubesta tilaamiani tubettajia. Tai jos mulla on joku Netflix -sarja kesken, niin yleensä kerkeän niitäkin jatkamaan vasta yöllä kun muut nukkuu. Olen priorisoinut sen ns. oman ajan unien edelle jo niin kauan, että en tiedä onko muutos enää edes mahdollinen. Tai kai se aina on, mutta haluanko mä priorisoida toisin päin.. Missä välissä mä sitten katson mun omia ohjelmiani?


No, nyt mulla katkesi heti ajatus. Kuten sanoin, niin lähtö saattaa tulla hetkenä minä hyvänsä ja äsken tuli puhelu. Tänään saatte oikeasti lyhyen merkinnän. Toisaalta mulla voisi kyllä olla mahdollisuus jatkaa tämä loppuun Sälinkäällä, joten.. En tiedä, mä en usko, että mä ehkä jaksan. Haluan keskittyä siellä tekemään hommia, enkä stressaamaan tätä blogimerkintää. Joten kyllä, tämä oli ihmiset hyvät tässä. Huvittaa edes julkaista tätä, koska ei tämä sisällä oikein mitään.

Ja päivän kuvan tulen lisäämään tähän huomenna uuden blogimerkinnän yhteydessä. Nyt mulla ei ole kuvaakaan kuvattuna, enkä tähän hätään edes keksi mitään. 

No, joskus käy näin. Putkea ei katkaista, vaikka ajatus täysin katkesikin ja keskittyä ei enää voi kun odotan kyytiä. Eli nyt ei mulla muuta ja se olisi huomiseen!

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)