26. kesäkuuta 2015

PeBlog: Loman kohokohta

Kävin tänään työkkärissä. Sen pituinen se perjantaiblogi.

No ei. Kai mun on siitä jotain vähän kirjotettava, että saa tänne vähän sisältöäkin. Tosissaan, lähin siinä kello 13 kävelee kohti työkkäriä ja saavuin sinne sopivasti 20 minuuttia etuajassa. Istuskelin siellä sit sen 20 minuuttia tekemättä oikeestaan mitään. Oli hauskaa.

Sit se työkkäritäti tuli hakemaan mut huoneeseensa. Juteltiin siinä alkuun niitä näitä mun työnhakuun liittyen. Tiedättekö mikä oli ehkä eniten pyllystä koko reissussa? No se, ku tää täti piti semmosia pitkiä kirjotustaukoja. Ei sanonu mitään viiteen minuuttiin ja mä vaan istuin siinä ja tuijottelin ikkunasta pihalle. Sit se aina välillä heitti jonku pienen kysymyksen, vastasin siihen, ja tää jatkaa naputtelua.

Siin oli tosiaan kiva istuu turpa kiinni, ku ei ite osaa mitään puheenaihetta alottaa. Oishan siinä voinu jutella kaikkea työasioita, mutta ei, istuttiin vaan hiljaa.

Ei siel sit menny ku semmonen 45 minuuttia ja niin paljon nimikirjotuksia. Nyt on sit nimikirjotukset loppu. Tilataan lisää, jotta muillekki riittää.

Töitä en vielä saanu. Ihme juttu. Mitä ne oikein tekee siellä, jos ihmiselle ei töitä heti anneta? Pitääkö kaikki hoitaa ite? Eiku.. Nii, tottakai. Pitäähän siihen itekki jollain tapaa osallistua. Ankaraa Mollin(?) selaamista siis tiedossa.

Sit tää kehtas kysyä "Osaatko sä hakea töitä?" Voin sanoa, että ne kaikki kurssit mitä mä siitä työnhausta oon käyny... Kyllä ne on opettanu aika vahvasti työhakemuksien täyttämisen ja ansioluettelon laatimisen. Luulen siispä osaavani. Hetken silti pelkäsin, et pääsen johonki työnhakukurssille siitäkin huolimatta - onneks kuitenkaan ei.

Saapa nyt nähdä. Kotona lojuminen on hauskaa tiettyyn pisteeseen asti, ja se piste alkaa näkymään jo horisontissa. Jotain tekemistähän se ois kiva keksiä tylsiksi arkipäiviksi - veikkaan, et se joku.. Ryö.. Työpaikka olis kiva.

Ei mul muuta.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)