5. kesäkuuta 2009

Tuoli projekti

Kerran eräällä muuttokeikalla pelastin vanhan tuolin, joka oli joutumassa kaatopaikalle. Ajattelin, että tästä teen itselleni uuden ja uljaan istuimen. Näin alkoikin suuri tuoli projekti:


Kuva 01: Tässä penkki on vielä täysin koskematon. Kuten huomaatte, tuolin päälinenkin oli kärsinyt kaikenlaisia haittoja. Siihen oli joko kaadettu jotain tai sitten se voi olla jopa virtsaa, hyi. Päälinenkin vaihtoon siis.


Kuva 02: Aloitin projektin irroittamalla kaikki osat mitkä oli helppo irroittaa ja sitten aloitin rankan hiomisurakan. Tässä kuvassa tuoli on jo jokseenkin hiottu, mutta vaikeita pintoja vielä jäljellä.


Kuva 03: Tässä kuvassa tuoli on jo hiottu ja lakattu kokonaan. En muistanut ottaa kuvia joka työvaiheesta, joten tuli tällainen hyppy. Tuolin istuinosan päälinen irroitettu ja kuvassa näkyy nyt pehmusteet.


Kuva 04: Tuoli hiottuna, lakattuna ja uudelleen päälystettynä. Ja kaikenlisäksi tuoli vihdoin kotona. Tuhlasin tähän aikaan ainakin yhden viikon kaikenkaikkiaan. 6 tunnin työpäiviä ja aina välillä jotain muuta puuhattavaa. Verhoilun hoidin kotona porukoiden avustuksella - tai ainakin jossain määrin porukoiden avustuksella. Huomaako eron alkuperäisestä?

Terveisin,
Entisöijä Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)