17. kesäkuuta 2009

Oh noes!

Kieliongelma

Belgialainen 18-vuotias Kimberley Vlamincki sai harvinaisen ikävän opetuksen viestinnän selkeyden tärkeydestä käydessään tatuoija Rouslan Toumaniantzin vastaanotolla. Vain pienen tatuoinnin halunnut neiti Vlamincki sönkkäsi tatuoijalle niin epäselvää englantia ja ranskaa, ettei tämä käsittänyt nuoren naisen puheista yhtään mitään. Kun tatuoija ryhtyi sitten töihin, Vlamincki nukahti vain huomatakseen herätessään, että herra Toumaniantz oli tatuoinut totaalisen väärinymmärryksen seurauksena hänen kasvoihinsa 56 tähteä. "Se oli kauheaa. Minusta on tullut hirviö", valitti Vlaminck, joka on nyt haastanut tatuoijan oikeuteen naamansa tähdittämisestä.

Lähde: Iltalehti
Aijaij.. Ei varmastikkaan kovin mukava yllätys. Jos joskus otan tatuoinnin, niin teen sen ihan Suomessa, että en tule väärinymmärretyksi ja saa naamaani 56 tähteä.

Terveisin,
Tekko

2 kommenttia:

  1. Täytyy tosin olla aika sieninen jos pystyy nukkumaan tuommoisen operaation ajan. Ja iltalehden mukaan kipuun heräsi kesken kaiken, niin kovin järjestelmällisesti onnistu herää just viimesen tähden kohdalla! :D Koska kyllähän se varmaan siin ois draamannu et iik apua, eikä antanu jatkaa. Eikä tosta kuvioinnista mitään puutu :)

    VastaaPoista
  2. Otin tän Hullumaailma-osiosta ja sitten huomasin illemmalla, että siitä on kirjotettu isompikin juttu.

    Tatuoija sano, että tähdistä tuli ongelma siinä vaiheessa kun tän naisen jotkut sukulaiset huomas sen ja sitten alko tulee kaikenlaista liirumlaarumia.

    Täytyy kyllä sanoa, että pelkkien puheiden pohjalta on lähes mahoton uskoa, että kukaan pystyy sen operaation aikana oikeesti nukkumaan - ilman sieniä. :D

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)