3. kesäkuuta 2009

Vapaaseurakuntanuoret kokoontuu / osa 2

Uutisia vanhasta virastotalosta

Kuka kirjoittikaan vähän aikaa sitten merkinnän tänne samaisesta rakennuksesta? Itse kutsun sitä vanhaksi postitaloksi, mutta samainen rakennus on kyseessä. Ja mitä tulee tähän uutiseen niin ainakin yhden epäkohdan huomasin:
Poliisi on joutunut puuttumaan kevään aikana Hyvinkäällä nuorison tihutöihin, jotka ovat kohdistuneet Hämeenkadun varrella sijaitsevaan vanhaan virastotaloon.
Poliisi on puuttunut asiaan ehkä muutaman kerran, mutta ei mitenkään erityisemmin. Meiän pajaohjaaja kävi yks päivä ilmottamassa poliisille asiasta, että siellä hengaa nuoria, jotka rikkoo paikkoja. Poliisit oli kuulemma vaan kysässeet, että "Onko siellä rikoksia tehty?" Jos mä oikein muistan niin joskus paikkojen rikkominen ei ainakaan ollut kovin luvallista.

Vaikka siellä rikottiin ikkunoita ja muuta tällästä niin poliisit puuttuivat asiaan vasta kun sinne linnottauduttiin. En siis tiedä miten totta toi linnottautumisjuttu on, mutta niin mulle sanottiin. Kuulin vaan juttua, että sinne olis jotkut nuoret linnottautuneet tossa yks viikonloppu ja poliisi oli joutunut tulemaan paikalle.

Ja nyt vasta sitten alettiin toimiin kun tämä tulipalon sytyttäminen tapahtui. Nyt siellä on alimmissa ikkunoissa vaneerit, joiden tarkotus on kai estää teinejä pääsemästä sisään. Kai ne on sit vissiin lukinnut ne ovetkin jotenkin - ainakin toivottavasti.

Ja sitten päästiinkin vähän iloisempiin aiheisiin:

Poliisi on kirjannut tapauksen tuhotyönä, jonka entinen nimike oli murhapoltto.

–Siitä minimirangaistuskin on aika kova, Laine sanoo.

Ai jumpe mä kyllä nauttisin jos tää '92-syntynyt pelle sais syytteen murhapoltosta. Olen mä jo jonkinaikaa toivonut, että jotain tapahtuis. Kaikki tämä vaan sen takia, että mua ärsyttää ne lasinsirut siellä pajan pihalla, koska mä menen yleensä pyörällä töihin ja siinä on aina se vaara, että kumit puhkee.

Vankilaan jokainen pelle, joka siellä on yhdenkin pullon, ikkunan tai edes silmälasinsa rikkonut. Toiveajattelua, älkää liian tosissanne ottako.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)