30. elokuuta 2013

Niitä näitä ja noita (ei se joka osaa taikoa)

Fiilis: Vähän vielä sairastellaan, mutta ehkä tää tästä kohta paranee. Huonosti nukutun yön jälkeen fiilis ei oo koskaan kovin korkealla, mutta muuten jees.

Mä oon tehny tätä joskus aikasemminkin, nimittäin selasin eilen tätä mun blogiani. Luin tekstejä 2011-2012 väliltä. Itseasiassa taisin mä lukee muutaman vielä vanhemmankin, mutta pääosin keskityin noiden lukemiseen. Ihminenhän ei ole koskaan tyytyväinen, tai näin oon ainaki ymmärtäny. Luettuani noita tekstejä tajusin, että ne on kyllä aika typeriä. Sillon oon hetkessä eläen kirjottanu, ja saanu ihan asiallista tekstiä, mutta kun jälkeenpäin niitä lukee, niin öö.. En ymmärrä.

Jokin niissä ei vaan yksinkertasesti miellytä mua. Kai tääkin teksti aikanaan saa mulle samankaltaisen efektin.. Tai reaktion, en tiedä. Teksti ei enää jälkikäteen miellytä ja kaikki tekis mieli poistaa.

Löysin niin paljon tekstejä, jotka alkaa tosiaan samaa kaavaa noudattaen ja loppuu lähes samaan tapaan. "Hei! Aattelin kirjottaa..." ja "...Mut eipä mulla muuta." Aika idioottimaista toistoa. Jos nyt yrittäis vähän isommalla kädellä rokottaa itteään typerästä itsensä toistamisesta. Aina kun toistan samaa alkua tai loppua, laitan itseni viikoksi vaatehuoneeseen miettimään tekojani.

Ja sit ku tosiaan toi viime yö oli vähän mitä oli, niin tuli mietittyä kaikenlaista. Olenko mä ainut miespuolinen blogaaja, joka ei ole homo? Onko tää blogaaminen oikeesti niin naisten juttu? Eksyin selailemaan jotain random blogeja, ja lähes aina miespuolinen kirjottaja kirjotti jotain tosi "geitä". Laukustaan, tai ostoksistaan.. Uudet ihkut kengät.. Plaah! Tai jos mies ei ollut homo, niin vähintään jonkinlainen poliitikko, joka kertoi vakaumuksistaan tai jostain yhtä turhasta.

Onko olemassa toista miespuolista blogaajaa, joka kirjottaisi näin kun minä? Tai sitten mäkin kirjotain yhtä homosti kun ne monet homoblogaajat, mutta en huomaa sitä itse? Onko siinä sellainen vaihtoehto? Itseasiassa kun eilen lueskelin niitä vanhoja blogejani, ni kyllä siellä välil tuli semmonen fiilis, että "en mä tätä oo ite kirjottanu, vaan joku homo". En tiedä, keh.

Sit taas vaihtuu aihe kun lennosta. Oikeesti ihmiset.. Kuka tykkää Jenni Vartiaisesta? Mikä teitä vaivaa? En tiedä oonko mä aikasemmin täällä ilmaissut ärsyyntyneisyyttäni kyseistä artistia kohtaan, vai olenko mä purkanut ajatuksiani vaan Facebookin tilapäivityksissä, mutta kuitenkin.. Oikeesti Suomen huonoin artisti. Kaikki sen biisit on tasapaksuja rallatuksia ja kaikenlisäksi typeristä aiheista. Sen ääni ei sovi yksinkertasesti laulamiseen. Se on niin tylsä! Tylsä-ääninen naishenkilö. Miettikää, tylsä-ääninen. Semmonen mitä ei vaan yksinkertaisesti voi jaksaa kuunnella.. Ja maailmankaikkeuden ärsyttävin kappale "Nettiin" on kyseisen henkilön laulama. OIKEESTI! Miksi siltä edes odotetaan uutta tuotantoa? Teuraaksi soisin joutuvan.

HYI!

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)