21. tammikuuta 2014

Putous 2014 - Sketsihahmot Part. 2


Tähän alkuun tämmönen äsken pikaisesti väsäämäni uusi "logo" näille mun Putous-merkinnöille. Yksinkertanen ja hieno, ainakin omasta mielestäni. En tietenkään voi tietää muiden mielipiteistä, koska ei kukaan niitä koskaan minulle kerro.

Hjaskan kanssa-showssa esiintyminen ei oikein ollut edukseen kenellekään sketsihahmolle. Tai en oikein tiedä. Se oli mun mielestä suhteellisen huono kokonaisuutena.

Ehkä isoimman parannuksen teki Ymmi Hinaaja. Tässä jaksossa itseasiassa sen hauskuus tuli esille oikein hyvin - vaikkakaan toi päälle iniseminen ei ole hauskaa. Silti suuri harppaus edelliseen jaksoon nähden.

Antsku-hahmoa en jotenkin vaan ymmärrä. Miksi se on saavuttanut niin suuren suosion? Ei se mun mielestä nyt loppupeleissä niin hyvä hahmo ole. Ehkä mä sen vielä joskus ymmärrän, mutta nyt mie vaan romahan Antskun suosion takia.

Martin Niemi paransi ehkä siinä, että hokemaa ei tullut niin paljoa kun edellisellä kerralla. Ja se jopa lyhenteli niitä hokemiaan tarpeen tullen. Se on aika loistava parannus sketsihahmossa, jos on pystynyt antamaan katsojille sen hokeman, ja osaa nyt jättää sen silleen jännästi pois, mutta katsoja kumminkin ymmärtää.

Slaikka Gustafssonin hahmo ehkä alkaa pikkuhiljaa avautumaan jopa mulle. Ehkä se on hauska. Akulta totuttuun tapaan, hahmo ei jää huonoksi - vaikka ensivaikutelma olisi mitä.

Jäbä Leisson.. Ehkä se oli se ensivaikutelma, uutuudenviehätys. Ei se enää välttämättä olekaan niin hyvä. On siinä vieläkin se oma hauskuutensa, mutta ei se välttämättä enää kauaa siellä mun oman top-listan kärjessä ole. Huikee idis silti.

Olin unohtaa nää pari seuraavaa hahmoo kokonaan. Olin varma, että mun lista oli jo valmis. En kyllä vieläkään muista hahmojen nimiä, mutta ehkä ne tuolta jostain löytyy.. Kristan ja Rikun hahmot.. Toinen oli ainakin Sika Vainola ja toinen.. Hmm?

En muista niistä mitään, enkä löydä Youtubesta pätkää viime jaksosta, missä ne esiintyis.. Mut eiköhän se jotain kerro, että olin unohtanut ne täysin. 

Jouduin kysymään Eiralta tosta Riku Niemisen hahmosta.. Hetken mietittyämme saimme nimen mieleen. Jarmo Heikkinen. En jaksa lähteä erittelemään, koska en tosiaan muistanut, enkä muista vieläkään hahmosta mitään. Joten ei se kovin suurta vaikutusta muhun tehnyt.

Eipä tässä kai muuta sit. En jaksa vielä tehdäkkään sitä listaa. Lukekaa rivien välistä se järjestys, jos se sieltä edes löytyy.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)