12. maaliskuuta 2024

⇝ Putous 16. tuotantokausi | Sketsihahmot #7

Nyt olisi aika viimeisen Putous-merkinnän, koska se on nyt ohi. Ehkä mulla tämän merkinnän jälkeen löytyy taas aikaa ja motivaatiota kokeilla kirjoittaa jotain muutakin. Viime merkinnässä taisin kirjoittaa, että olin silloin juuri sammuttanut The Sims 4 -pelin ja tokaisin vielä, että yritän olla käynnistämättä sitä heti uudelleen.. No, käynnistin sen hetimiten uudelleen. Tiedättekö kun joku hurahdus alkaa niin sille on hyvin vaikea löytää loppua, ellei se tule luonnostaan. En onnistunut itseäni pakottamaan, vaikka olisin halunnut tuhlata aikaani johonkin viisaampaan. Tällä hetkellä The Sims 4 on ollut kiinni varmaan 12 tuntia, eikä mulla ole toistaiseksi edes mielenkiintoa sitä avata.

Näihin Putous -merkintöihin näköjään kuuluu jo toi ensimmäinen pätkä tosta The Sims 4 -hurahduksesta. Mutta toivottavasti tällä hetkellä tilanne on kuitenkin niin, että molemmat, Putous ja The Sims, on menneisyyttä.

No, käydään läpi tätä itse aihetta, ettei luikahda täysin käsistä tämä.


Mun täytyy rehellisyyden nimissä myöntää, että VV Lahtinen teki paremman finaalishown kun mitä kilpakumppaninsa. Se ei kuitenkaan riittänyt siihen, että siitä olisi tullut parempi hahmo. Mutta tavallaan mua sitten taas ärsyttää se, että VV:n show oli sen takia parempi, että se yritti varastaa voiton sillä, että siitä olisi tullut enemmän ja enemmän Köpi Kallio. Mua olisi vallan paljon ärsyttänyt kyllä siinä kohtaa jos tämä VV "Köpi Kallio" Lahtinen olisi voittanut sen vain ja ainoastaan tällä kortilla. Mutta onneksi! Onneksi ei päädytty siihen.

Voitto meni kuitenkin oikeaan osoitteeseen, vaikka Matti McConaughey alisuoritti mun mielestä finaalilähetyksessä. Muutoinhan se oli heittämällä kauden paras hahmo. Jotain hassunhauskaahan tohon finaalijaksoon oltaisiin Matilta kaivattu, mutta sieltä tuli vain joku ei-niin-hauska lauluosuus. En varsinaisesti pitänyt yhtään. Joo, se näyttelijä osaa laulaa ja sillä kai yritettiin nyt tuoda Mattiin jotain uutta kulmaa, mutta mulle se ei varsinaisesti toiminut. Jos finaalilähetyksen perusteleella oltaisiin voittajaa lähdetty hakemaan niin Matti olisi ikävä kyllä jäänyt kakkoseksi.


No, nythän se on tämä kausi tosiaan paketoitu. Ei tarvitse hetkeen taas kirjoitella vain ja ainoastaan Putous -aiheisia päivityksiä. Mä haluan ehkä seuraavaksi kertoa teille pätkäpaastosta.. Vai onko se väärin? Musta tuntuu, että tää blogi on nyt mennyt tämmöseksi muutaman asian jauhamiseksi ja pätkäpaasto on yksi niistä aiheista, joita en haluaisi täällä kokoaika pakottaa.. Mä olen kuitenkin pitänyt päiväkirjaa mun ylä- ja alamäistä tän pätkäpaaston suhteen, joten ne voisi olla kiva kirjata tänne ylös, jos vaan saan luvan teiltä? Jos vielä yksi postaus tämmöstä ei-niin-kiinnostavaa ja sitten kokeilen taas keksiä jotain muuta? Jooko?

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)