4. maaliskuuta 2024

⇝ Putous 16. tuotantokausi | Sketsihahmot #6

Tuota, tuota.. Mulla on edelleen hyvin syvä The Sims -kausi meneillään, joten sen takia tämä blogi on fiksujen päivitysten osalta hieman tyhjillään. Nää Putous-merkinnät on helppo tehdä nopeasti ja näitä on kiva tehdä, että nyt toistaiseksi ollaan menty vain näillä. Viime viikolla jo väitin, että The Sims -kausi alkaisi olemaan ohi, mutta ei se sitten alkanutkaan olemaan ohi. Jotenkin olen ollut täysin koukussa. Nyt sammutin The Sims 4 -pelin ja yritän olla käynnistämättä sitä ihan heti uudelleen. Katsotaan miten miehen käy.

Mutta tosiaan, sitä Putousta käsittelemään taas. Sketsihahmokilpailu etenee hyvällä mallilla, koska finaalissa on kaksi omaa lemppariani. Ja tiedän jo voittajankin, mikäli on studioyleisöä uskominen. Käydään kuitenkin läpi.


Rekka-Liisa sieltä onneksi putosi nyt. Hyvä! Jakson esiintyminen ei tuonut hahmoon mitään uutta kulmaa ja se edelleen jatkoi mun tylsistyttämistäni. Hahmo oli alusta asti yksi kauden huonoimpia, joten olen kovasti yllättynyt siitä, että oli edes semi-finaalissa. Loppuun asti pelkäsin, että tämä olisi jatkanut finaaliin ja sieltä olisi taas pudonnut joku oikeasti hyvä hahmo. Jos mä olisin joku tommonen yhdistelmäajoneuvonkuljettaja niin olisin ehkä hieman loukkaantunut siitä mimmoisena ne esitettiin tossa edellisessä jaksossa. Naisia ja ruokaa kuolaavia miehiäkö ne vain on? Joo, huumoriahan se on, mutta aika stereotypisoivaa, joka ei muhun ainakaan uponnut.

VV Lahtinen ei myöskään vakuuttanut jakson esiintymisellään. En nauranut, en edes hymyillyt. Hahmo vaikuttaa jo hyvin nähdyltä. Olisin ehkä toivonut, että tää hahmo ois jatkanut sillä itsensä löytämisen tiellä ja olisi taas esitellyt jonkun uuden tyylin tai jotain. Tommonen normaali teinisuhdepätkä ei toiminut mulle. Hahmossa olisi ollut potentiaalia muuhunkin, mutta nyt sitä ei osattu hyödyntää.

Näillä puheilla on helppo tietää kauden voittaja. Matti McConaughey jatkaa voitokkaalla tiellään ja onnistui jälleen kerran tarjoamaan sketsihahmojen osalta illan ainoat naurut. Hahmon tarina menee eteenpäin ja se on mun mielestä edelleen tärkeää sketsihahmoissa. On aiemminkin puhuttu Riitta Väisäsestä ja kun se on vieläkin mukana ja asian eteen tehdään jotain, niin se kertoo tosiaan hahmon tarinaa. Hahmon virnistely on edelleen hauskaa. Sekin on vieläkin hauskaa, että tää hahmo elää taustallakin. Taisin mainita jo viime kerrallakin, että muut hahmot katoaa kun kamera ei ole kohdistuneena heihin, mutta Matin toilailuja voi seurata vaikka se jäisi taka-alallekin. Melkein väittäisin, että tässä on yksi kaikkien aikojen parhaimpia hahmoja.


Matti tosiaan sai äänestystuloksia julkistaessa yleisönkin hurraamaan eniten. Ihmettelen suuresti jos tässä ei ole kauden voittajahahmo. Mun on mahdoton kuvitella, että VV Lahtinen tekisi finaalilähetyksessä jotain joka saisi sen menemään Matin ohi. Eli voidaan käytännössä jo kruunata Matti kauden voittajaksi! Liki täydellinen hahmo.

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)