15. lokakuuta 2010

Tupakkalakko

Päivä 1:

Eli nyt oon ollu pisimpään polttamatta sen jälkeen kun alotin 31.12.2009 tupakan polttamisen. Aina mulla on ollut tupakkaa, ja lähes aina on päässyt röökille kun on hirveä tarve tullut.

Nyt tekee hieman tiukkaa, mutta ei se mitään. Eiköhän tää fiilis tästä vielä parane ajan kanssa. Ilman tupakkia jatketaan. Ja muuten, lopullinen päivien määrä on 32 päivää.

Uskoisin siis, että jos saan lupauksen pidettyä, niin tupakointi loppuu mun osalta siis kokonaan. Eikai sitä kannata uudestaan alottaa jos saa about kuukauden pidettyä himot kurissa. Eiköhän se siis lopu tähän, mutta katsotaan ensin nämä 32 päivää, että mikä fiilis on sen jälkeen.

Ja saa muuten nähdä mimmosta elämä on tänään (kellohan on jo perjantain puolella), jos saan alkoholia jostain. Juodessa tupakkaa menee aina runsaasti. Mutta nyt ei mene, ja se pitää - toivottavasti.

Terveisin,
Niksa-Tekko

p.s. Mun pitää tästä tupakoinnin lopettamisestakin tehdä näin iso asia. Eikö ole hauskaa? Seuratkaa siis silmät tiiviisti blogissani, että koska tämä poika retkahtaa.

1 kommentti:

  1. Pööh et retkahda! Tuun ainakin nyt viikoks vahtiin, että et polta! :D

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)