5. elokuuta 2011

Elokuun ensimmäinen

Olen aika nerokas keksimään otsikoita näihin mun merkintöihin. Eikö? Mitähän kaikkea mulla täällä nyt olikaan.. No, jossain vaiheessa oli kokoajan jotain tyyliin: "Jep joo", "Jep, jep, joo" ja tällästä kakkaa. Ja nyt aloitan nimellä "Elokuun ensimmäinen".

Ja mikä tossa elokuu-sanassa on hauskaa, on tietenkin se, että meinaan kokoajan kirjoittaa jotain tyyliin tämä "elokuv, elokuuv". Vissiin hieman kirjotellu sanaa elokuva. Tulee ihan jatkuvalla syötöllä toi samainen virhe kun yritän elokuuta kirjoittaa.

Ja minkähän takia mun on niin kovin vaikea muistaa tää mun blogi? Kumminkin tykkään kirjotella kaikenlaista turhaa, mutta en meinaa koskaan muistaa koko Bloggeria. Mikä avuksi? 10 grammaa aspiriinia naamaan? Ja mitähän kukaan luulee senkään auttavan. Se on nimittäin aika paljon aspiriinia se.

Ja minkä takia mun pitää pelata tuolla Facebookissa tommosta Slotomania-nimistä peliä.. Mulla menee vaan hermo sen kanssa. Voi naapuritkin ihmetellä kun tämä poika huutaa asunnossaan VATTUA ja PÄRKELETTÄ vuoronperään. Ei toi persemasiina anna mulle edes voittoja! MÄ TAHDON VOITTOJA! Miksen mä voi saada niitä? Yhy yhy yhyy!

Oliskohan mulla jotain yhtä järkevää kerrottavaa vielä, hmm.. Kello on kumminkin pariakymmentä vailla kahdeksan perjantaiaamuna. Miksi kukaan edes on hereillä tähän aikaan?! Vaikuttaa ihan sairaalta tämmönen. Sairasta toimintaa! Voisin avata Karjalan kaapista ja nauttia sen kylmänä.. Kylmä Karjala, voiko muuta mies toivoa? No ei. Kunhan on kylmä Karjala niin kaikki on hyvin. Nam. Mmmm, nam!

Joo, en jaksa jaaritella enempää, koska ei tätä kukaan edes lue. Huomatkaa, tai siis, hmm.. Huomaan kuinka epätoivoinen bloggaaja olenkaan. Blogata nyt vain omaksi ilokseen! Eiku hitto.. Omaksi iloksenihan mä tätä nimenomaan kirjottelelenkin! Voi tsiis.. Nyt loppu.

Terveisin,
Tekko tee tepetuu, telliskukko tepsis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)