10. elokuuta 2011

Jap jap!


Eipä taasen tullut muutakaan tekemistä mieleen kuin Blogger! Hmm, suhteellisen mielenkiintoista kun pitää vaan löhötä himassa, vaikka vois olla jossain tekemässä jotain järkevämpääkin. Esimerkiksi voisin helposti palata takaisin amikseen. Vaikka siellä välillä tuntukin siltä, että ois niin paljon hauskempaa vaan löhötä himassa.. Niin alan pikkuhiljaa taas olemaan eri mieltä asian suhteen.

Tässä tää niin kutsuttu kesä menny oikeestaan löhötessä ja ryypätessä. Kuulostaahan se lepposalta touhulta, mutta alkaa sekin kyllästyttämään pidemmän päälle. Ja toisaalta, hmm, tulevana viikonloppuna ostan pullon viinaa. Rupes ihan älyttömästi tekemään viinaa mieli kun katottiin eilen Menolippu Mombasaan ja siinä aika alussa pojilla on siinä viinapullo.. Janottaa, perkele!

Mitäs muuta mä tähän viel avautuisin.. Hmm.. En oikeastaan keksi enää yhtään mitään. Tai no, jos mä tekisin semmosen hauskan jutun, että jakaisin kuvasarjan "Veskun keittiössä" täällä Bloggerissakin. Saa vähän täytettä tänne. Tässä tulee:

Nuudelit hellalla

Pirtelöt pitkin tiskipöytää

Kananmunat lattialla

Kahvit lattialla

Terveisin,
Tekko

2 kommenttia:

  1. Hehee toi pirtelö juttu oli loistavaa tilanne komiikkaa ku se tapahtu xxD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No se nyt oli semmonen harjotus. Mitähän kaikkea mä sinne loppupeleissä sit tunginkaan..?

      Poista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)