30. joulukuuta 2011

Aiheita?

Heip! Tää blogin ylläpitäminen on jotenkin jollain tapaa kuin jotain huumetta. Ei siis ehkä loppupeleissä niin koukuttavaa kun ehkä jotkin huumeet ovat, mutta mulle tää on jotenkin niin pakonomasta päästä välillä kirjottamaan, vaikka ei olis edes mitään asiaa. Ja toisaalta, tää on myös kausittaista kuten mun pelailu Xboxillakin. Eli mun ei aina tee mieli kirjottaa, mut sitten kun teen sen virheen, että kirjotan jotain, niin sit mun on pakko tulla heti uudestaan kirjottamaan lisää. Aivan samalla tavalla käy Xboxinkin kanssa - erehdyn pelaamaan jotain, pelaan monta päivää..

Yhtä asiaa mä vaan lukijoilta - jos teitä siellä on - toivon. Jos oikeesti tahdotte mun jatkavan kirjotusta ja haluutte kuulla mun mielipiteitä joistain asioista tai jotain.. Ni kirjottakaa kommentti. Mua ei haittaa kirjotatko sen anonyymina vai ihan omalla nimelläsi, mutta kirjota silti! Ja jos et tänne Bloggerin puolelle tahdo mitään kirjotella niin kirjotelkaa Facebookin puolelle. Mä nimittäin aina julkasen näitä mun tekstejä Facebookissa, joten siihen on sit helppo kirjottaa jotain uutta aihetta.

Koska oikeesti.. Mun tekee mieli kirjottaa, mutta mun omat aivot ei enää osaa kehittää juttua mistään.. Tai no osaa, mutta se on tämmöstä suhteellisen nihkeetä ujellusta siitä, että "pliis, aiheita, pliiiiis!" En mä tahdo kinuta, mutta teen sen silti, koska mä tahdon kirjottaa! Mä tahdon, mä tahdon, mä tahdon! Mutta ilman aiheita on vaikeaa.

Eli kiitos ja KOMMENTTIA!

Terveisin,
Tekko

2 kommenttia:

  1. Eli tänne kommenttia kiitos. Aiheita maan ja taivaan väliltä. Anonyymina tai oman nimen voi kirjottaa viestin loppuun.

    Mä oon nyt kinunnu jo parissa merkinnässä niitä uusia aiheita, mutta koskaan mitään saamatta, joten jos nyt uskallatte jättää väliin, ni suutun.

    VastaaPoista
  2. kirjota seuraavaks uudesta vuodesta jtn et miten meni :)

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)