29. joulukuuta 2011

Manaaja!

Terppa! Mitä väki? No en minäkään sen ihmeempiä. Kuhan taas aikaani kuluttelen keskellä yötä, tai no.. Keskellä ja keskellä. Onhan kello jo kohta neljä aamulla/aamuyöllä.

Siitä mun piti nyt lähinnä vaan kertoa, että en tiedä miksi, mutta tää herätys minkä äsken koin makuuhuoneessa, oli joku tosi kummallinen ja pelottava. No siis tiesinhän minä, että Eira puhuu unissaan, mutta se miten paljon se nyt puhu ja miten sekavaa se teksti oli, ni sai mut heti herättyäni ajautumaan vasten seinää ja miettimään, että mitähän manausta täällä suoritetaan (+ läppärin valot vielä lisäs sitä tunnelmaa).

Paljon lyhyitä sanoja peräkanaa, joistain meinas saada selvää, toisista ei todellakaan. Liikaa elokuvia katsoneena mulle tuli siitä joku manaus mieleen, jolla karkotetaan jotain pahoja henkiä tai jotain. Nimittäin kun siihen määrää tekstiä lisätään semmonen unelias hitaus, ni se kuulosti ihan joltain menninkäisten karkotusmanaukselta tai joltain mahtavalta loitsulta. Nii ja ku se läppäri mikä todennäköisesti oli unohtunu päälle siihen viereen, vilkutti vissiin yhtä valoa ja kaks muuta valoa palo semmosena sinisenkaltasena ja valas pienen osan huoneesta.. Se anto semmosen pienen sykäyksen, etten uskaltanu jäädä sinne nukkumaan. No okei, ei kyse ole uskaltamisesta, mutta kun herää pelästyen, niin unen saaminen on suhteellisen vaikeeta sen jälkeen..

Terveisin,
Tekko

2 kommenttia:

  1. menninkäisten karkotusmanaukselta XD

    VastaaPoista
  2. Ens kerralla nauhota ja soita takaperin 40% nopeutettuna ni salaviesti selviää 8D

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)