1. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäinen merkintä!

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Ehkä eniten niille, jotka lukee tätä mun blogimerkintää. Jos ei lue, ei voi tietää, että toivotan hyvää alkanutta vuotta.. Nerokasta, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi nerokasta.

Anonyymiksi jäänyt käyttäjä kommentoi viime merkintääni näin: "Tiäks oon miettiny et mitä näistä sun bloggauksistas puuttuu, ni kuvat =D Elävöittäis tätä sun tarinointias huomattavasti =)" Johon jo tietenkin vastasin blogini kautta, mutta idea on hyvä ja ajattelin, että voisin toteuttaa ideaa tänä vuonna blogissani. Nyt en kyllä vuoden vaihteesta saanut oikeastaan kunnollisia kuvia, joita voisin merkinnässäni käyttää, koska en halua käyttää ihmisten naamoja. Tahdon jostain syystä pitää ihmiset kasvottomina. Yhden kuvan kuitenkin poimin kamerastani, ja ehkä se antaa jonkinlaisen kuvan siitä, että mikä meininki täällä oli.

Kuvahan tunnetusti kertoo enemmän kun tuhat sanaa, mutta tämä kuva on loppupeleissä aika.. No, mitäänsanomaton. Kertoo se kumminkin sen, että uudet Ikeasta ostetut olutlasit ja snapsilasit löysivät oman paikkansa. Snapsilaseissa oli melkein kokoaika jotain juotavaa, mutta kukaan ei jostain syystä uskaltanut niitä omin lupineen juoda - juotavaksihan ne oli tarkoitettu. Joten lähes kaikista shoteista joutui pelaamaan juomapeliä.

Keittiön tiskipöydällä oli boolimalja, josta kaikki saivat hakea juotavaa jos ei enää muuta keksinyt. Ja booli kyllä teki kauppansa. Ainakin kahteen kertaan boolimalja oli tyhjillään, eli noin kolmeen kertaan se ainakin piti täyttää. Loppuillasta, vuoden vaihduttua jo, ihmisillä tosin tuntu olevan ongelmia boolin kanssa - joten loput pyrittiin juottamaan Tomille. Tosin Tomikaan ei tehtävässään onnistunut, vaan nuokkui keittiön pöydän ääressä.

- Jostain syystä olen sitä mieltä, että tähänkin väliin sopisi kuva. Joten tämän vuoden 'blogilupaukseni' pitämiseksi, aion tähän väliin tunkea itsestäni kuvan puhelin korvassa. Ja ihan kiusallani laitan kuvan vielä väärinpäinkin. -

Hienoa? Kuva ei liity mihinkään, mutta kirjoituksen määrä melkein pakotti siihen jotain laittamaan. Tai no itseasiassa juksasin.. Liittyyhän kuva aiheeseen, koska se on eilen otettu. Tosin, voisin jatkaa asiaa.

Sen voisin vielä boolista mainita, että kutsuttakoon sitä Villebooliksi, koska 80% viina oli peräisin Villeltä. Ville tosin oli ostanut sen laivalta, mutta pullon todellista alkuperää en nyt jaksa edes yrittää ottaa selville. Ja koska en viitsi kutsua boolia Laivabooliksi tai En-tiedä-alkuperääbooliksi, niin olkoon se Villebooli. Ja näin saakoon Villekin nimensä tähän merkintään.

Bileiden menevin kaveri oli ehkä ehdottomasti Joonas. Vuoden vaihduttua kenelläkään muulla ei ollut niin kova meininki kuin Joonaksella. Joonas kävi kaikki ihmiset vuorotellen läpi, halasi ja toivotti hyvää uutta vuotta. En tiedä oliko alkoholilla osuutta, mutta luulen, että Joonas toivotti kaikille vielä ainakin toisen ja kolmannenkin kerran hyvää uutta vuotta halauksien kera.

Olen Eirasta käyttänyt ainakin muutamassa aikaisemmassa merkinnässäni nimitystä muru, mutta jos puhutaan tässä merkinnässä kaikista ihan nimillä, niin ei jää kellekkään paha mieli. Mutta muru se on minulle silti! Vuoden vaihduttua ja palattuamme sisään sai Tomi aivan uuden syyn vihata elämäänsä. Tai Tomin omia sanoja lainaten: "Mun elämä on helvettiä!" Samalla huitoen käsillään Eiran suuntaan, joka kokoaika kantoi pienen sankarimme eteen lisää boolia. En
tiedä oliko alkoholilla taaskaan osuutta asiaan, mutta keskustelu oli aika monipuolista, koska varmaan 15 minuutin aikana en muista kuulleeni kuin "Juo nyt toi booli! Haenko mä sulle lisää boolia? Booli booli! Boolia boolia? Haluatko boolia?" No, toisaalta.. Pitihän jonkun pitää keskustelua yllä ja ehkä jokainen voi ymmärtää paremmin, että miksi Tomin elämästä tuli helvettiä.

- Merkintä vaatisi taas tähän väliin jonkinlaisen kuvan, koska niin se vaan sanoo.. Pitäisikö taas laittaa jotain muka-nerokasta tähän? Hmm, katsotaan. No, laitan taas itsestäni kuvan. Ja jotta se olisi melkein yhtä mielenkiintoinen kuin edellinen täytekuva, saa sekin luvan olla väärinpäin ja kaikenlisäksi vielä sumea kuva itsestäni, nauttikaa. -

Noniin, ja kuvasta päästään helposti Eliakseen - ovelat "suojalasit" oli Eliaksen. Ja Eliaksesta ovelasti myös Henksuun. Toisaalta tämä pariskunta piti aika matalaa profiilia, mutta omalla ovelalla tavallaan, ei bileet olisi olleet mitään ilman näitä kahta. Nämä Pirunsaarelta ruokaa hakeneet ja ensimmäisenä nukkumaan menneet henkilöt eivät ilmeisesti tehneet mitään niin typerää, että osaisin mainita tässä blogissani yhden nerokkaan tempauksen eilisillasta. Tai no, Elias ja Eliaksen raketit. Ampui - kaiketi se oli Elias - yhden raketin suoraan ihmislauman keskelle ja meinasi siinä sitten autokin räjähtää. Melkein.

Miko järjesti meille hienon rakettishown ampumalla rahaa taivaaseen. Tai no, ainakaan yksi niistä ei päässyt sinne asti vaan kolahti kerrostalon katonrajaan ja palautui sieltä takaisin alas pusikkoon, jossa oli sitten hieno valoshow. Pienien huutojen saattelemana kaikki valui kauemmas 'palavasta pensaasta'.

No mainittakoon nyt vielä Koskinenkin, vaikka siitä ei ole mitään sanottavaa. Työmyyrä kävi vain ampumassa pari rakettia kädestään ja lähti takaisin omille teilleen. No toisaalta, toiset meistä käytti vuoden vaihtumiseen paljon rahaa, mutta yksi tienasi ainakin enemmän rahaa kun minä koko kuukautena.

Mutta jos päättäisin tämän merkinnän tähän ja menisin nukkumaan. Ei olisi huomenna niin ankeeta palata pajalle. Kiitos vielä KAIKILLE bileisiin jollain tapaa osallistuneille, ja toivottavasti muillakin oli edes hieman hauskaa.

Terveisin,
Tekko

JA PAREMPAA ALKANUTTA VUOTTA KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)