9. elokuuta 2012

Koulu starttasi..

Jees, se on morjens! Aattelin nyt vähän kirjotella näitä koulukuulumisia. Tavoitteeni oli suorittaa tää koulu sen verran hyvin, että stipendejä satelee, mut en sit taas tiiä.

Sen verran ongelmia pään sisällä, että en jotenkin osaa vieläkään keskittyä koulussa kunnolla. Tosin tän päivän keskittymisen pilas se, että edellisenä yönä ei nukuttanu ku semmonen pari tuntia. Semmonen pieni yöllinen kohtaus, että ei uskaltanu enää mennä nukkumaan.

Itseasias sekin on aika mielenkiintosta.. Mä en muista semmosta päivää ku olis ollu semmonen täysin terve olo. aina on jotain pientä ongelmaa jossain. Joko pää kipeenä tai sit johonkin koskee. Voiko ihminen olla koskaan täysin terve? Ei ainakaan omakohtaista kokemusta.

Mutta siitä koulusta tosiaan, hmm. Tää päivä oli suhteellisen mielenkiintonen. Istuttiin luokassa ja kuunneltiin opettajan höpinöitä. Eli normipäivä. Mut sit ku tuli semmonen about tunnin tauko, ni sit meinas mennä kyl hermo.. Ei mitään tekemistä. Jumittaa, jumittaa vaan.

Siis ihan jees ois meininki jos tauot ois semmosii tupakan mittasia vaan ja sit jatkuis tunti.. Mitä varten edes on muita kun tupakkataukoja? Pöh. Pölhön näköstä ku tyypit vaa seisoo siel pihalla. Kaikki eripuolilla pihaa. Kukaan ei puhu kellekkään.. Semmonen suhteellisen friikki olo tulee, kun siitä kulkee ohi, ni kaikki silmäparit vaan seuraa. Ihan ko jotain kameratolppia, hemmetti.

Eli tauot pois ja tupakkatauot tilalle. Jebou, 5-7 minuuttia riittää hyvin.

Mut ihan mielenkiinnolla odotan sitä kun päästään itse toimeen, eikä vaan jumiteta luokassa ja kirjoteta vihkoon pensseleiden eri käyttötarkotuksia. Ja itseasias se mua ärsyttää kun niitä pensseleitä pitää kierrättää siellä luokassa. Vaivalloista laittaa sitä eteenpäin ku ei kiinnosta nähä niit ku on kuvat paperilla, ja paperi naaman edessä pöydällä.

Mut yks asia minkä takia itseasiassa halusin tonne kouluun - ILMANEN RUOKAILU. Ja kouluruoka on ihan jeba, eikä mitää "hyi yök, en syö"-meininkii niinku ala-asteella. Se ruoka on oikeesti odottamisen arvosta. Ja vaikka ruoka itsessään ei ois hyvää, ni sit siin on kunnon salaattitarjoilu ja leipää yms. Mitä vikaa? Ruoka on ruokaa.

Mut eipä siin sit sen kummempii taas. Pakkohan mun on jotain kirjottaa.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)