29. elokuuta 2012

Yksi vuosi !

Hei! Mukavankaltaista asiaa on mulla täällä teille kirjotettavana. Tai no en tiä onko se kaikkien mielestä mukavankaltaista, mutta ainakin mun mielestä se on!

Tää päivä.. Tänään tuli tasan vuosi siitä kun Eiran kanssa päättämällä päätettiin, että seurustelemalla seurustellaan. Kaikkeehan tähän vuoteen on mahtunu, ei sitä kannata kieltää, hyviä ja huonoja päiviä. En nyt lähe sen tarkemmin erittelemään niitä tässä.

Eilen kun keskusteltiin asiasta, niin aika selväksihän tuli semmonen asia, että tänään mennään syömään kiinalaiseen, samaiseen paikkaan, jossa käytiin tasan puoli vuotta sitten. Ai miks puoli vuotta sitte vai? No hei, parisuhteen alkutaipaleilla kaikki noi etapit tuntuu aika isoilta. Positiivisella tavalla isoilta. Olihan se sillon kestäny mua jo puoli vuotta.

Paljon lisää vuosia toivon hartaasti. Ainakin niin paljon, että keinutaan vanhainkodissa joskus sitten vierekkäisissä keinutuoleissa. Se on semmonen mun minimi.

Mä voisin linkata tähän perään vielä yhden biisin, joka muistuttaa mua jostain syystä niistä päivistä ku juteltiin kauheesti mesessä ja tunnit kulu minuuteissa. Tai siltä se ainakin tuntu, kun oli mukavanmukavaa juttuseuraa. Kyseinen kappalehan on siis suhteellisen vanha, mutta hyvä, enkä tiedä muistaako Eira tätä biisiä, vaikka linkkasin/lähetin tän sille pienenä vinkkinä.



En tiedä, olenko itse tulkinnut kyseisen kappaleen väärin, mutta mun mielestä se sillon oli jotenkin ajankohtainen. Näkökantojahan saattaa olla muitakin.

;)

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)