7. elokuuta 2012

Koulujuttua ja yöllisiä ongelmia.

Heipodei! Ajattelin laittaa mun uuden näppäimistön kokeeseen ja kokeilla kirjottaa näillä uuden blogimerkinnän. Aiheita on taas jonkinverran, mutta saapa nähdä mistä jaksan tähän kirjottaa. Onhan kello jo kumminkin melkein 2 yöllä.

Aamulla herätys 5:30, koska Eira halusi laittaa herätyksen niin aikaisin ja onhan se hyvä totutella heräämään aikaisin, koska kohta alkaa koulu.

Itseasiassa ihmettelen, että miksi nyt en saa unta.. En niin millään. Olen tossa kattellut ainakin yhen Uuno Turhapuro elokuvan ja sen perään vielä Kummeli Jackpotin.. Mutta ei. Ajattelin nyt hetkeksi tulla tietokoneelle, koska toi sängyssä lojuminen ilman unta on aika raskasta puuhaa. Joka paikkaa kolottaa. Kohta kumminkin se on mentävä takasin lojumaan ja pistettävä joku elokuva pyörimään, että ees joskus vaikka vahingossa nukahtaisi.

Mutta tosiaan, siitä koulun alkamisesta.. Huh huh. Mielenkiintoista miten ihmisen ajatukset voi olla niin ristiriitaisia keskenään. Toisaalta odotan koulun alkua, mutta taas toisaalta en. Mielenkiinto koulua kohtaan on suuri, tai ainakin sitä alaa kohtaan. Mutta edelleen mietin vaan, että mimmosta se tulee olemaan kun luokkalaiset on.. No, sen ikäisiä kun itsekin olin joskus aikoinaan kun ammattikoulun aloitin.

No mutta faktahan on silti se, että en mä voi miettimällä saada selvää, että mimmosia mun luokkalaiset tulee olemaan. Toisaalta mielenkiintoista myös, että kun puhutaan "luokkalaisista" niin tulee jotenkin tosi nuori olo. Hmm, miksi? Onhan kuitenkin aikuiskoulutusjutskatkin.. Kai niissäkin on luokkalaisia? Vai onko ne sit vaan ihan "kurssikavereita"? No ei voi tietää. Mutta silti ihan mielenkiinnolla odotan - lähinnä kyllä kauhulla.

Toisaalta tästä on kyllä hyvä jatkaa tähän seuraavaan aiheeseen, joka päätä painaa. Nää saatanan mopopojat/-tytöt. Okei, onhan se varmasti siistiä kun just on ikää ajella jollain mikä menee kovaa ja plaa plaa plaa.. Mut jumalauta! Miksi niitä miittinkejä pitää pitää? Mitä niistä hyötyy? Yhtä tyhjän kanssa. Sitten lähetään hurjistelemaan pitkin pääkatuja ja ollaan niin polleena..

No tosin, ei siinä vielä kaikki. Toki jos miitit olis päivisin ni ois ihan ok, koska ei häiritsis niin paljoo.. Mutta kun täällä menee keskellä yötä noin 2984 mopoa/leluautoa peräkanaa.. Ja ei siinäkään vielä kaikki.. Kun jumalauta pitää TÖÖTÄTÄ! Kaikkein idioottimaisinta. Vedetään pitkin pääkatua ja hakataan tööttiä mukahauskasti. Töötätään etummaiselle, se tööttää takasin. Sit töötätään Suomen kansal.. Eheei töötätäkkään mitään Suomen kansallislauluja, koska eihän nää saatanan vaippaikäset edes varmasti osaa sitä.

Töötätään kumminkin. Kaikenaikaa. Jumalauta tommosille pitäs antaa semmosta kasvatusta, että oppisivat olemaan. Vapaankasvatuksen helmiä oikein. "Ostetaan meiän Jonnelle mopoauto, kyllä se osaa käyttäytyä." Kah, näkis vaan. Lähinnä sen Jonnen vois polttaa roviolla, koska se ois vaa oikein.

En toki väitä, että tää ois mitenkään uus ilmiö, ei tosiaan. Kylhän tota on varmasti tapahtunu sillonkin kun mä olin siinä iässä. Ei tosin mun suunnalta koskaan, koska ei noi moottoriajoneuvot hirveesti kiinnosta. Viha on vaan kasvanu vuosi vuodelta ja tulee kasvamaan. Mopot, moottoripyörät ja varsinkin mopoautot pois Suomen liikenteestä. Kunnes osataan olla.

No okei, rankkaa yleistämistä. Mutta kaikkien ajokorttien ikärajaa voitaisiin nostaa huomattavasti. Ihmiset kasvaisi ensin ulos vaipoistaan ja ajelisivat sitten. Tosin ei sekään välttämättä mitään muuttais, mutta voispahan ainakin sanoo noille pelleille, että "haistakaa paska ja kävelkää." ja jumalauta TÖÖT TÖÖT!

Ei mulla muuta.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)