27. syyskuuta 2012

Kiitos kommenteista!

Moro! En aatellu taas kirjottaa, mutta kirjotan silti taas. Tai siis, no, kirjotan nyt jotain. En tiedä mitä tästä tulee, mutta jotain tulee jos on tullakseen. Tai sit ei tule ja sit on tulematta. Toisaalta tätä on tullu jo vähän, joten en usko jälkimmäiseen teoriaan. En tiedä.

Lähinnä oon täs nyt kelaillu näit ihmisten kommentteja. Ne on aiheuttanu mulle aika paljon mietittävää ja oon saanu uusia näkökantoja asioihin - tai mitä nyt tässä ajassa on kerenny saamaan. Joten kommentit on ollu silleen hyviä, että ne on aiheuttanu mun päässä jonkinlaista toimintaa.

En tiedä.. Viimesimmät kommentit on ollu oikeesti avuksi mun päälle. Oon oikeesti ruvennu kelaa asioita toisella tapaa. Käsitelly teiän laittamia kommentteja ja saanu niistä tiettyjä asioita irti. Ja kun jatkan mun päänsisästä ajatusmaailmansotaa, niin toivottavasti musta tulee parempi ihminen - no okei, toivottavasti saan vaan pysyviä periaatteita elämään. Tai en tiiä periaatteista.. No huh huh.. On hankalaa kirjottaa nyt asioita selvästi.

Käsittelen asioita nyt kumminkin muistakin näkökulmista, enkä vaan siitä mun omasta ahdistavasta näkökulmasta. Kaikki ihmiset on erilaisia. Ei voi elää kokoajan peläten jotain, mitä ei ees oikeesti usko tulevan.

Et ei tää blogi sinällään ees oo niin turha kun oon joskus ajatellu. Jos haluu saada, on pakko antaa. Joten annoin teille merkinnän ja sain ite palautetta, jota nyt käsittelen täysillä mun pääni sisällä. Ja josta jo oon yrittäny muutamia asioita iskostaa päähäni. Tottakai se vaatii taas vähän aikaa, että ne jää sinne vahvasti. Tätä mä nyt yritin siis hakea. Käsittelen asioita, oon saanu niistä jotain irti, jatkan käsittelyä ja toivon kovasti, että asiat iskostuu mun päähän oikealla tavalla. Eikä siten, miten ne aikasemmin siellä oli.

Ja itseasiassa on kommenteissa oli myös se hyvä puoli, että ne oli kirjotettu siten, että otin ne osittain loukkaavana, vaikka ei ne loukkaavia ollu. Joten kun tiedostan virheeni, niin yritän siihen puuttua. Niin mä olen aina oppinut kaikkein parhaiten. Virheiden kautta voittoon.

Mutta siis, iso kiitos kommenteista. Älkää te muutamat aktiiviset lukijani lopettako sitä kommentointia. Sieltä tulee ihan asiaa. Ja saatte mut ajattelemaan.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)