26. toukokuuta 2013

Minulla harrastus on.

Aikoinaan harrastelin kuntopyöräilyä, jotta saisin tota painoani vähän laskusuuntaan. Ehkä noin kuukauden jaksoin polkea kokonaisuudessaan sillä, kunnes tuli seinä vastaan. Mielenkiinto lopahti kun seinään. Ei mulle mikään uus juttu kylläkään.

Jos mennään vielä kauemmaksi, niin jaksoin mä joskus käydä salillakin. Siihenkin innostus lopahti tyystin. En tiedä mistä syystä, koska muistaakseni tykkäsin siellä käydä. Ehkä ne katseet siellä sai mulle sit jonkinlaisen pakenemismielialan päälle, ja saliharrastus jäi siihen.

Kuntopyöräilystä piti vielä sen verran kertoa, että innostus siihen lopahti kaiketi siksi, että siinä pysytään kokoajan paikallaan. Ei näe mitään uusia maisemia ja on se jumalattoman tylsää muutenkin. 30 minuuttia päivässä paikallaan polkemista, ei toimi.

Nyt sitten keksittiin ostaa rullaluistimet, koska kaikilla rullaluistelijoilla tuntu olevan kivaa tuolla liikenteessä. Nyt ollaan muutaman kerran käyty pikkusilla lenkeillä, ja eilen repästiin sitten vähän pidempi lenkki - joka tosin jäi kesken.

Nyt oon istunu himassa jo noin 2 tuntia yksinäni ja kokoajan halunnu lähtee rullaluistelemaan. Yksin se ei toki ole kivaa, niin siksi en ole vielä lähtenyt. Odotan seuraa.

Mielenkiintoista vaan mennä rullaillen tuolla eteenpäin ja joka päivä voi valita vaikka eri reitin, jos edellinen kyllästyttää. Näkee uusia paikkoja ja muutenkin tuntuu, että aika menee huomattavasti nopeammin rullaluistimilla kun kuntopyörällä. Tiedä sen tehokkuudesta sitten, mutta ainakin hauskaa se on ja saa pienen hien pintaan.

Tylsää istua kotona, kun voisi olla liikenteessä.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)