19. kesäkuuta 2015

PeBlog: Juhannus!

Muuten oon kuvaan tyytyväinen, mutta mun pitää vielä jotenkin opetella siistimään noi tekstien reunat.
Tää tulee tänään tosi aikasin. Kello on kahdeksan aamulla ja mä täällä jo kirjottelupuuhissa. On nimittäin vielä muutamia asioita mitkä pitää hoitaa ennen kun Eira pääsee töistä.

Ja sit kun Eira pääsee töistä, meidän matka voi alkaa. Nokka kohti Mäntyharjua, koska sieltä ollaan vuokrattu mökki tänä Juhannuksena.

Juhannus ja kaupunki ei kuulu yhteen, joten pakko päästä pois tästä ankeasta harmaudesta. En melkeinpä malta odottaa! Hyvä seura, monta päivää pois kaupungista ja grilliruokaa, mitä muuta sitä voi Juhannukselta toivoa? Heh, tiedän mitä monet ajattelee. Kyllä se alkoholikin siihen kuuluu, mutta ei sitä jaksa aina mainostaa. Jotenkin sen ajattelee olevan itsestäänselvyys, vaikka sen ei kuuluisi olla. Mutta alkoholiton Juhannus? Ehkä ei kuitenkaan.

No, nyt saitte mut mainostamaan sitä. Tai sitten tein sen taitavasti itse. Kuitenkin, nyt sen aiheen käsittely jätetään taakse.

Mä lähen tästä mahdollisesti seuraavaksi hoitamaan vähän näitä viimesiä asioita kuntoon täällä kotona, sit taidan vetästä pienet perjantaipäikkärit, ja sit voisin olla valmis matkustamaan.

Nimittäin viime yön unimäärällä ei hirveesti tänään juhlita. Sain unta mahdollisesti vasta joskus 3-4 aikaan ja heräsin tossa olisko ollu vähän jälkeen 6. Se on semmonen 2-3 tuntia unta. Päikkärit siispä pakolliset.

Mut oli ihan hyvä herätä näin ajoissa, et saa ajoissa kaiken kuntoon. Sit ku kaikki on kunnossa, ni sit on aikaa vähän levätäkkin. Ehkä loogisempaa näin päin?

Tämä oli kuitenkin nyt tässä. Viettäkää sitä Juhannusta! Ja viettäkääkin sitä rauhallisissa merkeissä.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)