14. elokuuta 2015

PeBlog: Selittelyä

Taas on tullu taukoiltua, koska ei näin "lomalla" vaan aiheet riitä. Voishan sitä kuvitella, että viikossa syntyis aina jonkinlainen kipinä, mutta ei se vaan mee niin. Kyllä mä joudun taistelemaan, että saan raavittua jotain kasaan.

Tosin, nytkään mulla ei ole mitään pohjaa tälle merkinnälle, mutta ajattelin vain kirjoittaa, koska ei kahden viikon taukoja ainakaan hyväksytä. Mikä PerjantaiBlogi se semmonen on mikä ilmestyis vaan kerran pariin viikkoon?

Tähän väliin täytyy sanoa, että nyt kun Eira on ollut kaverinsa kanssa laivalla, ni kyllä sitä on tässä pikkuhiljaa kerennyt ikäväkin iskeä. Oon täällä pyöriny suhteellisen orpona. Tänään kun heräsin, niin heti ensimmäisenä pistin siivoten, että olis Eiralla mukavampi tulla kotiin.

Mitä taas työrintamalle kuuluu, niin ei kovin hyvää. Soittelin tossa tota aikaa terveyskeskukseen, työttömien työtarkastukseen. Voi juku, että siitä on tehty vaikee homma. Soitan sinne, automaatti vastaa. Painelen numeroita ohjeiden mukaan ja saan tiedon, että mulle soitetaan takasin. Okei, mulle soitettiin takasin ja sanottiin, että soitetaan takasin - noin viikon päästä.

No, soittivat ne sillonkin takasin, mutta luvattu aika 13-14, ei pitäny alkuunkaan paikkaansa. En tiedä miten kukaan saa mahtumaan kellonaikaa 15:40 tohon 13-14 väliin? No, kaikki tavallaan. Mutta tän puhelun jälkeen mulla olikin tieto, että mun terveystarkastus on 21.8. klo 12:30. Toisaalta, pitäsköhän sinne mennä vasta joskus 13 jälkeen? Vähän kalavelkoja.

Lopuksi tahdon vielä vähän selitellä: Mä oon pitäny tän mun PeBlogin vähä semmosena, et tää käsittelee enemmän mun elämää kun mitään random-aiheita. Ja pääosin kouluaikaan tää käsitteli koulutapahtumia ja viikon kuulumisia. Nyt työttömänä oon miettiny aina tätä niin, että päivittelisin tänne tästä mun työllistymistilanteesta vähän paremmin. Ja todennäkösesti jos ja kun työllistyn, niin PeBlog sisältää työelämää koskevia "uutisia".

Eli siis sen takia mun on ollut vaikeeta keksiä tänne oikein mitään nyt parina perjantaina, koska mikään ei ollut muuttunut. Ens perjantaina kun on taas toi terveystarkastus, niin kyllä mä luultavasti siitä saan kasaan pienen tekstinpätkän - joten ainakin vielä seuraava PeBlog on vielä varmaa. Mutta jos näitä jää väliin, niin se johtuu vaan ihan pelkästään siitä, että työllistymistilanteessa ei ole tapahtunut minkäänlaista muutosta.

Muut aiheet tulee sit pitkin viikkoa (jos on tullakseen) ja säästetään ne kohokohdat sitten perjantaille, jos niitä on.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)