18. syyskuuta 2015

PeBlog: Plaaplaaplaa.

Pahoittelen näin alkuun pitkää taukoa. Henkilökohtaisista syistä ei ole vaan löytynyt mielenkiintoa kirjottaa tänne mitään.

Nyt kuitenkin on jo vähän fiiliksiä kertoa teille hieman omasta työllistymistilanteestani.

Terveyskeskuksessa juoksentelu on nyt taakse jäänyttä elämää - tai no, maanantaina joudun vielä käydä palauttamassa verenpainemittarin. Verenpaine on aina ollut koholla kun on käynyt terveyskeskuksessa mittaamassa. Vaan heti kun sitä kokeili pari kertaa kotona, niin Eiran mielestä ne on ainakin aika ihanteelliset. Joten syytän korkeasta verenpaineestani kävelymatkaa terveyskeskukseen, paria tupakkaa matkalla ja tilanteen luomaa jännitystä.

Sit siihen itse asiaan. Alotin torstaina tommosen työvalmennuksen. Käyn siellä kerran viikossa vuoden loppuun asti - tai vaihtoehtoisesti siihen asti, kunnes saan työtä. Mitkä on ensivaikutelmat? No, sitä samaa puuduttavaa työnhakuneuvontaa kun aina kaikkialla. Periaatteessa siis kiinnostus täysi nolla. Osaan hakea työtä, osaan täyttää cv:n ja osaan kaiken muunkin tarvittavan.

Isoin estehän mulle on aina ollut mun oma pää. Paniikkihäiriö ja sosiaalisten tilanteiden pelko. Jos onnistuisin löytämään työpaikan, josta saisin kutsun työpaikkahaastatteluun.. Se olisi se vaikein osuus ja sen jälkeen luultavasti kaikki olisi ihan suhteellisen helppoa - riippuen tietenkin työpaikan laadusta.

Tosin palatakseni vielä tuohon terveyskeskuksessa juoksenteluun, niin omalääkäri kirjotti mulle reseptin Propraliin. Tämä siis sosiaalisten tilanteiden pelon aiheuttamaan jännitystilaan, joka mun kohdalla toisinaan on aika rajuakin. Nappi naamariin ennen sosiaalista tilannetta ja sen pitäis olla helppoa kauraa. Toivottavasti.

Mutta tosiaan, ens tiistaina mulla on seuraava aika tonne työvalmennukseen ja mun pitäs muistaa ottaa sinne mukaan juttuja. On ne mulla kirjattuna ylös, joten ei se ole ongelma. Ongelma on siellä istumisen puuduttavuus - ikäänkuin paluu koulunpenkille. Kaikki on ihan samaa plaaplaaplaata kun aina ennenkin. Mä tiedän tän kaiken plaaplaaplaan.

Tämä tästä viikosta.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)