15. tammikuuta 2016

Uusi järjestys kotiin

Vaihettiin tossa eilen vähän järjestystä täällä kotona. Nyt meillä on vihdoinkin makuuhuone, joka on vain makuuhuone. Ennen mun tietokone loju siellä makuuhuoneen nurkassa ja loi huoneeseen vähän semmosen epämääräsen ulkonäön. Nyt siellä on sängyn lisäksi muutama vitriini, yöpöydät ja muutama muu pöytätaso. Paljon selkeempi.

Sitten tästä pienestä huoneesta tuli mun tietokonehuone. Tää on toiminut tässä mm. vierashuoneena, varastona ja "kodinhoitohuoneena". Nyt täällä on tosiaan mun tietokone ja tossa mahtuu vielä hyvin pyykitkin kuivumaan.

Mun tietokonepöytäkin sai toisenlaisen funktion. Se ei ole nyt mun pöytälevynä, vaan lähinnä tasapainottamassa tätä uutta pöytälevyä, joka on siis todellisuudessa ovi. Tuli paljon enemmän pöytätilaa.


Mahdollisesti tän viikonlopun aikana, jos keretään, niin pistetään vielä toi makuuhuoneen yks seinä ojennukseen - vihdoinkin. Se kun on vähän villin näkönen. Siihen pitäis vissiin vetästä vielä ainakin yksi maalikerros, jotta se olisi hyväksyttävä. Sen jälkeen mahdollisesti voin ottaa siitäkin kuvia ja julkaista täällä. Jos jaksan.

Tää nyt oli vaan tämmönen kokeilumerkintä. Testailen vähän tätä uutta järjestystä. Näyttö on nykyään korkeemmalla kun ennen ja näppäimistön käyttö tuntuu hieman hämärältä vielä. Eiköhän tähänkin saa joskus kunnon tuntuman.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)