17. tammikuuta 2016

Ideoita?

Vaikka mä vuoden aloitinkin sanoen, että en tänä vuonna jaksa nähdä vaivaa sen eteen, että suunnittelisin jotain. Oon tullut siihen tulokseen, että kyllä mä tahdon ehkä pitää tätä mun blogia kumminkin jollain tapaa aktiivisena.

Oon miettinyt, että mitä se voisi olla? Ehkä kaikista eniten mua kiinnostais kirjottaa mun omia mielipiteitä asioista. Mahdollisesti jopa vlogaaminen (videoblogi) voisi taas olla mahdollista aloittaa. Kaikenlaisia asioita on pyörinyt mielessä.

Pääosinhan mä tätä blogia teen itseäni varten. Puran mun päätä, ettei siellä olisi yhtäaikaa niin valtavasti ajatuksia. Mutta nyt kun tiedän, että teitä aktiivisia lukijoita kuitenkin muutama siellä on, niin tottakai mun pitää ajatella myös teitä. Kaikkiahan mä en voi - eikä mun pidäkkään - miellyttää, mutta tottakai pitää välillä kirjottaa semmostakin, että osa teistä palaisi vielä seuraavallakin kerralla lukemaan mitä oon kirjottanut.

Mutta, että tietäisin miten teidät saa takaisin seuraavallakin kerralla, niin mun pitäs saada teiltä vähän palautetta. Kertokaa mulle kommenttiosioon joko täällä tai Facebookissa, että mitä te lukisitte kaikista mieluiten. Oisko ne mun mielipiteet asioista mielenkiintosia? Pitäskö mun kirjotella vaan toisinaan kuulumisia? Vai olisiko se mieluisempi vaihtoehto videoblogaaminen? Haastevideot?

Mua itteeni - kuten jo mainitsin - kiinnostais alkaa kirjottelemaan mun mielipiteitä asioista maan ja taivaan väliltä. Samaan aikaan mua kiinnostais videoida jotain tyhmiä haasteita (esim. se sipulihaaste). Ei se videoblogaaminenkaan itsessään huono ole, mutta ei se välttämättä ollu se mun juttu.

Mutta tosissaan, tahdon tuottaa jonkinlaista sisältöä ihmisille, jotka mun blogia lukee. Ja nyt ois teidän hyvä sauma vaikuttaa siihen, että mitä tää vuosi 2016 tuo tullessaan. Mihinkään en tule sitoutumaan täydellisesti, että ei tää tule menemään siihen, että vaikka te tahtoisitte mun kirjottavan koirista, niin kirjottaisin vain koirista.

Ensisijaisesti tää tulee kuitenkin olemaan aina mulle paikka purkaa mun ajatuksia. Se mitä siellä välissä sitten on, niin tulee olemaan sitten enemmän sitä mitä tuotan blogini lukijoiden iloksi.

Ehkä snadisti sekavaa, mutta eiköhän me jotain keksitä.

Terveisin,
Tekko

3 kommenttia:

  1. Olis kiva jos edes kerran viikossa kirjottaisit mitä kaikkee sulle on tapahtunu ks. viikon aikana (jos ei oo tapahtunu mitään kummallista niin sit et tietenkään kirjota mitään, ettei tuu semmoista väkinäistä tekstii). :D

    Sit tahtoisin nähä lisää niitä ruuanlaitto videoita!
    Voisit myös välillä kokeilla jotain itelles uutta tuntematonta ruokaa ja videona kommentoida omamielipitees siitä. :)

    Yks idea vielä. Voisit arvostella pelejä joita omistat/oot pelannu!

    -WWL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii no fiiliksen mukaan mä oon nyt pyrkiny tänä vuonna kirjotteleen, että ei menis niin väkinäiseksi. Mut voisin mä tähdätä semmoseen, että kirjottelisin jos mulle jotain "epänormaalia" tapahtuu. Viikot yleensä on niin mitäänsanomattomia, että niitä ei kannata lähtee tänne avaamaan.

      Meinaaks ruuanlaittovideoilla niitä mitä tein sen pari kappaletta Facebookiin? Niitä oli kyl ihan hauska tehdä, että jos siitä sit jonkinlaisen konseptin koittas tehä vaikka Youtuben puolelle ja jakais ne sit täällä. Ei huono idea.

      Arvostelut itseasiassa vois myös olla ihan jees. Tykkäisin nimittäin kirjotella niitä, mutta niin harvoin tulee ryhdyttyä. Kerran aikasemmin tehny pelistä semmosen syväluotaavan arvostelun ja se oli ihan mielenkiintonen projekti. Tänne mä taas oon aikoinaan tehny muutamasta elokuvasta semmosen pienen hypetekstin ja neki oli omalla tavallaan kivoja.

      Kyllä mä luulen, että tässä nyt johonkin näistä tulen tarttumaan jollain tapaa. ;)

      Poista
    2. Joo mainasin just niitä videoita mitä nakoit sillon facebookkiin!! :)
      Nyt voin vaan sit enää odotella, kun ideani heitin jo pöytään. :D

      -WWL

      Poista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)