22. elokuuta 2017

22082017 | Näppäimistökö?

Ostin uuden näppäimistön. Edellisen näppäimistön mentyä jostain kummallisesta syystä rikki, päädyin ostamaan led-valollisen näppäimistön ja siirryin nykyaikaan.

Täytyy sanoa, että tällä on vaikea kirjottaa. Tai no, ei kirjoittaminen tuota periaattessa ongelmaa, mutta sormet hakee vielä vähän paikkojaan. Mulle näppäimistön hankkiminen on aina vähän vaikee operaatio. 

Mä en hae pelinäppäimistöä, niinkuin suurinosa nykyään hakee. Mä en hae mitään hassunmuotoista, millä olisi muka paljon helpompi kirjoitella. Mä en hae mitään extrapientä, joka säästää tilaa. Mä haen semmosta mihin mä olen tottunut. Ikäänkuin mun käsille luotua. Kun mulla on erittäin tylsän muotoinen, vanhanaikainen (tosin nyt on ledit!) ja iso näppäimistö edessä, niin mä kirjoitan suhteellisen vikkelään.

Tällä näppäimistöllä testasin näin alkuun mun kirjotusnopeuden, ja se näyttää tältä:

59 WPM (sanaa minuutissa)
Keystrokes (296 | 10) 306
Accuracy 90.52%
Correct words 40
Wrong words 1

En muista mitä se oli vanhalla näppäimistöllä, koska siitä testistä on paljon aikaa. Veikkaan, että se on kuitenkin aika paljon enemmän. Nyt haetaan vähän tuntumaa ja ehkä parin viikon jälkeen vois kokeilla tota testiä uudelleen.

Linkki testiin on tässä.


Mikä mulla tuottaa kaikista eniten päänvaivaa on se, että tässä on erilainen enter kun mun vanhassa näppäimistössä. Mä huomaan painavani kokoajan tässäkin näppäimistössä vanhan entterin aluetta, joka läväyttääkin mulle kummallisen yläpilkun tekstin perään. '


Täytynee jatkaa harjoituksia, jotta saa sormet uskomaan.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)