12. heinäkuuta 2011

Helloou!

Voisin taasen pitkästä aikaa päivittää tännekkin jotain kuulumisiani, hmm. Ei mulle kyllä toisaalta kuulu mitään ihmeellistä, että suhteellisen turhaa toimintaahan tää on.

Tässä aamukahvia vaan hörpin ja kello on 6:04. En ole aivan varma, että onko tänään maanantai vai tiistai.. Koska unirytmini on taas suhteellisen hassu.

Yöt menee yleensä siinä, että pyörin sängyssä ja heräilen suhteellisen usein ihmettelemään maailman menoa - tajuamatta siitä silti yhtään mitään uutta. Yleensä herätessäni joudun vaihtamaan tyynyn toiseen, koska olen hikoillut edellisen aivan likomäräksi. On nää kesäyöt suhteellisen lämpimiä, plaah.

Kello alkaa olemaan jo 6:07 enkä keksi enää mitään kirjoitettavaa. Voisin hakea tässä välissä toisen kupin kahvia ja miettiä sitten lisää kirjoitettavaa.

Noin. Toin samalla tupakatkin mukana jos vaikka innostuisin aamukahvin varjossa tupruttelemaan. Toisaalta ei kyllä tee tupakkaakaan yhtään mieli, koska tämä unirytmi on aiheuttanut minulle kummallisen päänsäryn. Se on pieni kipu eikä se edes tunnu kokoajan. Se jotenkin kummallisesti vihlasee n. 5 sekunnin välein. Voin sanoa, että ei ole kovinkaan hauskaa.

No pah, kyllä minä nyt sytytän sen tupakan, koska suurella vaivalla ne tähän huoneeseen kannoinkin. Asia on kyllä niin, että en talon sääntöjen mukaan saisi tässä talossa edes sisällä polttaa, mutta ei se minua niin haittaa. Lattiat olen kumminkin jo sen verran pahasti telonut tämän huonon tietokonetuolini kanssa, niin ei se enää asiaa pahenna jos seinät alkavat kellertää tai jotain muuta yhtä mahtavaa.

Hmm, voisin ruveta katselemaan uusia asuntoja. Tässä kämpässä kumminkin kohta remunnut jo yli vuodenpäivät ja naapurit käyvät päivä päivältä kummallisemmiksi. Silloin kun tähän muutin, kolmoskerroksessa asui romaniperhe. Tässä pyöri kokoajan kauheita laumoja romaneita ja ei koskaan tiennyt mitä niillä on mielessä. Niillä oli muutenkin aivan omat säännöt; roskikset sai jättää rappukäytävään ja muuta mielenkiintoista. Nyt samainen asunto, josta romaniperhe todennäköisesti sai häädön, on toisen kummallisen perheen/henkilön käytössä. Okei, en ole nähnyt siinä kun sen yhen miehen, mutta pääsihän kyseinen henkilö juuri lehteenkin:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/peruuttelija-uhkasi-poliisia-puukolla---talttui-sahkolla/art-1288400912715.html

Näin mukavia naapureita. En siitä hepusta sitten sen enempiä tiedä, mutta niin kauan mulla ei oo sen kanssa mitään suurempaa ongelmaa kun se pitää itse mut ulkopuolisena asioistaan. Jos vaikka innostuu rappukäytävässä tökkäämään puukolla - itsehän en kulje etälamautin taskussa, että voisin sellaista käyttää.

Huh, kello 6:18. Innostuinkin kirjoittamaan huomattavasti pidemmän tarinan kun olin aluksi ajatellut. Sain juuri tupakinkin poltettua loppuun ja toinen kuppi aamukahvia odottaa juojaansa - eli minua. Joten enköhän ala nauttimaan siitä nyt ja mieti vasta sen jälkeen uusia kuvioita tähän päivään.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)