15. heinäkuuta 2011

Öö, joo.

Nyt on taas ruvennu tekee mieli kirjotella kaikkea roskaa. Ilman pätevää syytä tai aihetta tulin taas tänne. Ja viimeisestä merkinnästäkään ei ole kovin pitkä aika, koska se tapahtui vasta pari tuntia sitten.

Nyt en vaan yksinkertasesti saa unta - taaskaan. Mä en tiedä sit et mistä se johtuu. Oonhan mä tässä kerenny jo tekee vaikka mitä ton viimesimmän blogimerkinnän jälkeenkin. Oon tässä mm. Katsonut Isänmaan toivojen S02:sta, pelannu jonkun Kongregaten zombie-pelin läpi ja sit naputtelin vielä siellä Kongregatessa yhtä toista peliä, missä semmonen vihanen öttiäinen yrittää kiivetä avaruuteen. Voisin aikani kuluksi vielä linkata ne, koska ne oli ihan mielenkiintosia ajantappopelejä:

Dude and Zombies <- Zombie-peli, niinku nimestä voi päätellä.
Goin Up <- Ja öttiäinen kiipee ylöspäin kohti avaruutta.

Et semmonen on ollut tämä mielenkiintoinen yö. Nyt alkaa kyllä silmät valumaan alaspäin ja alaspäin, että eiköhän se uni sieltä kohta tulla taaperra. Mutta mikäs se onkaan sen parempaa kun herätä perjantaina keskellä päivää, tajuta siinä vaiheessa, että on perjantai ja avata ystävällisesti kylmä olut. Ahh.

Toisaalta en oo kyllä varma vielä tosta perjantain alkoholinkäytöstä, koska lauantaiksi on kyllä jo ihan suunnitelmiakin.. Jos perjantaina ottaa kohtuudella ja lauantaina ottaa kohtuuttomasti. No en toisaalta kyllä viitti olla ainoo örvellyskänneissä siellä. En kyllä taasen tiedä yhtään mitään.

No, enköhän mä kömmi tonne mun peiton alle, että joskus voisin nukahtaakkin. Hyvästi te 0 uskollista lukijaani!

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)