18. heinäkuuta 2011

Jep joo jeppis jepulis..

Olihan taasen suhteellisen mukava viikonloppu. Ja saattaapi olla, että mä taasen toivon, että olispa jo seuraava viikonloppu. Kummallinen kierre. Viikonloppuna on hauskaa, sunnuntaina ei yleensä, ja sit alkaa heti jo odottamaan seuraavaa viikonloppua. Arjet on tylsiä ja tylsiä, mitä nyt välillä myös vähän tylsiä.

Mut sitten taas, mitä kuulinkaan.. Porukoiden naapurissa asuu niin eriskummallista väkeä, että nyt oon oikeesti kelannu semmostakin asiaa, että jos saisin yhden ihmisen hengiltä ilman, että joutuisin siitä minkäänlaiseen vastuuseen, niin voisin hetimiten nimetä henkilön.

Mua ei yleensä hirveesti haittaa jos joku paukauttaa mua turpaan tai tekee jotain vastaavaa, mutta yks asia on varma: mun läheisiin ei kosketa. Mä en nyt tosiaan tiedä miten saan unta kun kuulin, et porukoiden naapuri, linnakundi vailla vähäistäkään aivosolua, oli käyny taas jotain riehumassa porukoiden ovella.. Poliisit käyny paikalla hätistämässä ne pois ja nää oli suunnistanut todennäköisesti baariin.. Ja nyt tosiaan suhteellisen epätietoisena asiasta, että mikähän tilanne porukoilla nyt on..

Jos äijä ei ymmärrä puhetta, vaan jatkaa tihutöitään.. Tai jos erehtyy koskemaan sormenpäälläkään mun vanhempiin.. Mä en siinä vaiheessa pelkäis istua linnassa taposta.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)