13. lokakuuta 2011

Asiaa savusta

Heipodei! Ajattelin tänään kirjotella tupakasta. Todella tyhmä aihe, mutta niin on tapakin. En edes tiedä miksi haluan tästä ison jutun tehdä, mutta pakkohan mun on jotain kirjottaa!

Alotin tupakoimisen vuodenvaihteessa 2009-2010. Siis samana päivänä kun vuosi vaihtui toiseen, sen takia se on kovin helppo muistaa. Ja muistan vielä hyvin tarkkaan, että minkä merkkistä tupakkia silloin poltin. Kaveri sattui polttamaan silloin Smartin Blackiä ja suostui tarjoamaan mulle askistaan.


Mulla oli sillon muka-hyvä syy alottaa tupakan polttaminen, koska mulla oli suhteellisen hankala tilanne sillon. Ärsytti ja kuvittelin jostain syystä, että koko uudenvuoden juhliminen menisi päin mäntyjä jos en saisi muutamia henkosia. Aina kaikki sanoo, et se helpottaa oloa ja niin mä sen sit koinkin. Siitä lähtien polttanu aktiivisesti ja rahaa on menny ihan älyttömästi hukkaan. Pieni laskutoimitus:

365 päivää vuodessa. Nyt oon polttanu yli vuoden, hmm, 10 kuukautta päälle. Lasketaan nyt pikasesti, että kuukaudessa on 30 päivää. Eli olen polttanut noin 665 päivää. Tai no, 635, koska pidin yhden savuttoman kuukauden. Poltan yleensä Bonuksen vihreetä ja pyöristetään se hinta siihen 5,50 €. Aski menee about kahdessa päivässä (joskus jopa päivässä) eli jaetaan toi 635 kahella. Olen siis polttanut noin 317,5 askia tupakkaa. Hintaa näille askeille on kertynyt yhteensä 1746,25 euroa.

Toi on vaan tommonen suuntaa antava summa, mutta kyllä sitä rahaa on huomattavasti mennyt. Huh! Ei mul oikeestaan muuta asiaa ollut. Turha päivitys, mutta tulipahan tehtyä.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)