6. lokakuuta 2011

Nonni!

Terppa! Ajattelin taas kirjotella.. Minkähän takia blogit alkaa aina tyyliin: "Ajattelin taas kirjottaa" tms.? Sinäänsähän sitä on kovin turha siinä alussa ilmoittaa, koska näkeehän blogin lukijat, että tää heppu on taas kirjottanut.. Kai se on vaan joku tapa/tottumus.

Mietin tässä vaan, et miten oon joskus jaksanu elää elämääni tietokoneella? Siis tänään mä oon kahesta eteenpäin istunu koneella, koska olen yksin kotona ja sillon mulla ei ole muuta elämää. Mutta mitä mä nyt oon seuraillu omaa käyttäytymistä tässä, niin huomaan vaan selaavani kokoajan samoja sivuja. "Kas, Youtube.. Hmm, justhan mä katoin, ettei tääl oo mitään uutta. No, mennään iltalehden sivuille.. Kappas, sama uutinen ensimmäisenä ku noin 2 minuuttia sitten.."

Ei ole kovin normaalia tämmönen. Kuka keksi iltavuorot? Kuka pakotti muruseni ottamaan iltavuoroja? Pah! Näin sitä viimeks aamulla ku ite lähin pajalle. Ku tulin pajalta, ni mimmi oli ite just tuntia aikasemmin lähteny duunipaikalleen.

Ja mikä on kanssa suhteellisen epänormaalia, on se, että mulla on tänään ollut kokoajan ihan jumalattoman kylmä.. Mulla ei yleensä ole koskaan kylmä, mutta nyt oon koko tän päivän palellut - eikä olo edes ole semmoinen, että olisin muka kipeä.. Jotain alkavaa sairautta? Who ever knows..

Mut joo, tähän perään semmonen toinen itsestäänselvyys. Minulla ei ollut muuta. Sitäkään ei varmaan lukija siinä vaiheessa tajua kun teksti loppuu, mutta nii..

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)