17. toukokuuta 2012

Julkinen anteeksipyyntö

Tämä voi vaikuttaa vitsiltä, mutta sitä se ei ole. Ja vaikka olen joskus sanonut, että blogini ei ehkä ole mikään vakavasti otettava asiablogi, niin nyt se ajaa sitä asemaa ainakin hetken.

Mulla ei ole ollut mikään paras fiilis kun on ollut välit poikki ihmisen kanssa, jonka kanssa ei varmasti koskaan voida olla mitään sydänystäviä, mutta silti henkilö kuuluu omalla tavallaan mun kun myös koko meiän suvun elämään. Tässä nyt on tulehtunu aika monia välejä tämän pitkään kestäneen vihanpidon aikana.

Viimeksi sillon mua rupes harmittamaan suunnattoman paljon kun käytiin kylässä siellä. En mä vaan osannut mennä edes samaan huoneeseen kyseisen henkilön kanssa.

En ainakaan myönnä, että kaikki tähän välirikkoon johtaneet syyt olisi ollut pelkästään yksinomaan multa lähtösin, mutta sanotaan nyt vaikka näin, että suurin osa. No toisaalta minähän sen aloitin, mutta siinä tuli sitten matkan varrella niin paljon lisää tuulta purjeisiin, että ei siinä vaiheessa enään takaisin päässyt.

En saa kyseiseen henkilöön yhteyttä mitenkään muuten.. Tai no mahdollisesti saisin, mutta mielestäni tämäkin on oikein hyvä tapa esittää asiani.. Mutta pyydän vilpittömästi anteeksi kaikkia typeriä sanojani, syytöksiäni ja kaikkea muutakin mikä on jollain tapaa tulehduttanut välimme.

En tee tätä nyt sen takia, että saisin parannettua välejäni toiseen teistä, vaan sen takia, että en tahdo teille kummallekkaan loppupeleissä mitään pahaa, vaikka joskus olen mahdollisesti siltä vaikuttanutkin.

Toivoen anteeksiantoa ja edes jonkinlaisia välejä,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)