9. toukokuuta 2012

MM-kisat, mainosteevee..

Moi! Kuten oon joskus sanonu, niin tämä blogin kirjottaminen on jollain tapaa kuin huumetta. Vai sanoisinko, että tämä on kuin alkoholia alkoholistille. Siis siinä mielessä, että kun ei oo pitkään aikaan mitään kirjottanut ja sattuu pitkästä aikaa kirjoittamaan yhden jutun, niin sen jälkeen tekee mieli kirjoittaa kokoajan. Jatkuvasti liikkuu mielessä, että mitähän mä seuraavaksi kirjotan..

Onneks mulla nyt on yksi asia mistä mä voin meuhkata. Asiahan koskee MM-kisoja. En varmasti puhu vain omasta puolestani kun sanon, että mielestäni oli maailman typerin liike siirtää MM-kisat Yleltä mainostv:n puolelle. Jaa miksikö? No, minäpä kerron.

Mainoskatkot


Tässäkään asiassa en usko puhuvani vain itseni puolesta, jos sanon, että olen aina vihannut mainoksia. En ole koskaan nähnyt ainuttakaan mainosta joka olisi vaikuttanut minuun niin, että samantien olisi tehnyt mieli ostaa jotain. Ja mielestäni aivan tarpeetonta mainostaa edes mitään, koska kun menet kauppaan, voit kierrellä siellä ja katsoa, että onko mitään uutta mielenkiintoista tullut.

Kun nyt olen katsonut muutaman ottelun AVA-kanavalta, niin voi herranjestas.. Mainokset tulee aina silloin kun jaetaan rangaistuksia tai jotain muuta vastaavaa.. Onhan se tavallaan hyvin ajoitettu, mutta ei siltikään.. Kyllä mä haluan nähdä hidastukset yms. ja tietää rangaistuksista. Mutta eihän se voi mitenkään olla mahdollista mainostv:n puolella.

Antero Mertaranta?!


No eilen katsomani ottelu oli kyllä jokin aivan järkyttävä. Vaikka siis itse ottelussa ei ollutkaan mitään vikaa, niin selostus.. Selostuksesta puuttui joku oleellinen. ANTSA! Ei jääkiekko ole mitään ilman osaavaa selostajaa.

Mainostv ilmiselvästi - Nuorimmat lukijat laittaa nyt silmät kiinni - huoraa Antero Mertarannalla. "Maksa niin saat Antsan. Antsa on seuranasi koko ottelun ajan." Yeaah, right! Minkä hemmetin takia asia on pitänyt tehdä tämmöiseksi? Saatanan rahanhimoiset paskat, ei voi muuta sanoa.

Oheistuotteet...


No varmasti oli Ylelläkin jotain oheistuotteita joskus myynnissä MM-kilpailujen aikana.. Mutta en usko, että niitä tuputtamalla tuputettiin. Otetaan vaikka esimerkiksi nämä mainokset, jolla pilataan Mikael Granlundinkin maine.. No toisaalta, itseppä se on todennäkösesti suostunu mainostamaan tommosta paskaa..

Siis nämä kaikki puhelimeen ladattavat ilmaiset sovellukset, joilla saat hurrata tai.. Öö, mitähän kaikkea sillä nyt pystykään tekemään kotisohvalta käsin.. Nii no, ainakin toi hurraaminen onnistuu sillä, koska ennenhän se ei ole onnistunut mitenkään. Ja toinen juttu oli se, että nappaa kiekko ja lämää se kaverin maaliin.. Jah jah. Mikke sanooki siihen mainoksen lopuks, että "Maali!" ja on hyvin innostuneen kuuloinen.. Sen voi aistia jo siitä Miken käyttäytymisestä, että ei se oikeesti nii hauska juttu olekaan... Turhaa.

Kisakaljaa ja kaikkea mahdollista mainostetaan ja tuputetaan ihmisille. Ihan kun ihmiset ei olis vuosien saatossa oppinut katsomaan lätkää siten miten haluaa.. Osta kalja, tunnelmasta tulee parempi.

No eipä mulle nyt enempää mieltä angstata aiheesta.. Mutta tässä nyt vähän esimerkkiä aiheesta.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)