11. joulukuuta 2012

Voe voe..

Kyllä se taitaa olla niin, että tämä poika alkaa vähentää alkoholin kertakäyttöä (~12 tuntia hyvällä tahdilla, ei ilmeisesti oo hyvä tahti). Vaikka mitään vastaavaa ei ookkaan aikoihin tapahtunu, mut nyt ku jotain tapahtu ni se ottaa kyllä aika jumalattoman koville.

Mitään puolustuksia mulla ei oikeestaan ole mihinkään asiaan. Vaikka en asioista oikein mitään muistakkaan, niin kyllä kertomuksien perusteella oon ollu aika täydellinen kusipää.

Muistan hämärästi sen kun lähettiin täältä kämpiltä keskustaan päin. Automatka on hämärän peitossa kylläkin. En muista miten oon päässyt Level 5:seen, enkä ymmärrä miten mut on sinne päästetty. Levelistä muistan sen verran, että pyörin jossain Black Jack-pöydän lähettyvillä. Muistan hämärästi jotain ihmisiä, mutta en sitä, että keitähän ne ihmiset on mahdollisesti olleet, en muista yhtään mitä mulle on puhuttu.

Seuraava muistikuva on se kun hoipun narikan ja ovimikon ohi pihalle ja astelen muutaman askeleen päähän ja alan oksentaa. Sen jälkeen muistan kävelleeni S-Marketille päin ja sit tulee taas täydellinen pimento. Jostain vaiheesta muistan sen ku oon tönässy yhen kaverin maahan ja taas pimeetä.

Sit tulee jotain ihme fläsäreit, et yks kaveri lohduttelee mua ja taisin sit senkin tönästä pois siitä. Itkua.. Taksi saapuu pihaan, hypätään kyytiin. Automatka taas ihan pimennossa. Sit muistan jotain et oon itkeny tän talon alaoven luona jossain, en tosin muista mitä olen itkeny. Sisko siinä taisi olla lähettyvillä.. Mut muuten taas ihan mustaa.

Tässä on mun muistikuva illan tapahtumista. Pilasin Eiran synttärit, pilasin ainakin yhden kaverisuhteen ja hävitin lompakkoni. Kaikenlisäks heräsin aamuyöllä keittiön lattialta oksentamaan.

Mä saan todennäkösesti nyt kuulla monen kuukauden ajan Eiralta tästä ja mitä ilmeisemmin en koskaan yheltä kaverilta sitä, mitä oikeesti on tapahtunu. Kumpa vaan ihmiset ymmärtäis, kuinka pahoillani mä oikeesti oon - pahoillani siitä mitä muistan ja siitä mitä en muista, mutta mitä mulle on kerrottu. Ja voihan se olla, etten vieläkään tiedä kaikkea.

Sen verran paha moraalinen krapula ollu nyt n. 4 päivää.. Tämmönen klisee, mut voi kun sais tehdyn tekemättömäks.. Ja pyydän vilpittömästi anteeksi ihmisiltä, joita oon loukannu. Anteeksi.

Tää oma paska fiiliskään ei tunnu häviivän millään, ni ymmärrettävää, ettei se hävii muiltakaan, mutta silti..

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)