24. marraskuuta 2014

Älä lue #1

Tekstiä ilman aihetta, hmm. En tiedä mitä tästä taas tulee, mutta toivottavasti edes jotain.

Tänään on maanantai, tuo kaikkien ihannoima viikonpäivä. Testailen tässä tämän uuden näppäimistön yhteistyökykyä. Tähän asti kaikki on mennyt suhteellisen hyvin ilman isompia virhelyöntejä. Tämä taitaa olla ihan hyvä ystävä.

Heräsin yöllä vähän ennen kello kahta, en saanut unta enään sen jälkeen. Nyt odottelen kuumeisesti, että kello löisi mahdollisimman lähelle puoli kahdeksaa. Bussi saapuu silloin tuohon lähipysäkille ja sillä pitäisi päästä asemalle, seuraavaan bussiin, joka kuljettaisi minut kouluun.

En ole kovin hyvä kirjoittamaan ilman aihetta. En jotenkin saa mistään nyt kiinni. Ehkä tämä huonosti nukuttu yö on myös yksi osasyyllinen kykenemättömyyteeni.

Vasemmalla puolellani on televisio. Televisiossa pyörii kanava 6. Kanavalta tulee musiikkia ja tällä hetkellä biisi "Coldplay - Magic". Ei ole minun suosikkini. Se nyt vaan sattuu soimaan. Vasemmalla puolellani on myös sohva, jossa makoileepi koira. Koiran nimi on Nella. Kiinnitin siihen huomioni siksi, että se raapi juuri itseään takajalallaan, jonka jälkeen se käpertyi takaisin nukkumaan.

En saa tätä aikaani tuhlatuksi tällä kirjoittelulla. Silti pitäisi jaksaa vielä n. 30 minuuttia. Huh huh. Biisi vaihtui, nyt siellä soi "TCT - Rannalle". Ei tämäkään nyt kovin suurta vaikutusta muhun tee. Kuunnellaan nyt silti, koska kaukosäädin on aivan liian kaukana.

Huomaan vilkuilevani musiikkivideota - se on aika tylsä. En ole tässä vaiheessa enää edes kovin varma, että julkaisenko tätä tekstiä, koska tässä ei ole mitään järkeä. Ikäänkuin tämä on vain selostusta tämän hetkisestä (jos julkaisen, niin sen hetkisestä) elämästäni. Mä vien sut rannalle, ja iltauinnille.

Joo-o, en tiedä. Neljä minuuttia kulunut siitä kun viimeksi vilkaisin kelloa. Nyt jo viisi. Nyt taas vaihtui televisiossa biisi. "Sanni - Jos mä oon oikee", on kyseinen kappale. Itseasiassa tämäkin on aika tylsä. En oikein osaa nyt nauttia mistään kappaleesta. Oikeastaan odotan sitä, että pääsen pukeutumaan. Farkut jalkaan, huppari päälle, kuulokkeet puhelimeen kiinni ja Nokia Mix Radio päälle. Sitten alkaa paukkua musiikki, josta saatan ehkä jopa hieman pitää.

Kävin korjailemassa pikkasen jo valmiiksi kirjoitettua tekstiä ja muistin, että mulla on ekaa kertaa elämässä hiirimatto, jossa on toi silikonityyny. Pari tommosta oon rikkonu joskus jossain, mutta ainuttakaan en ennen tätä ole omistanut. Huh, kello on kohta tasan seitsemän, enää noin kaksikymmentä minuuttia. Sannin kappale loppui, ja tuli The Voicen tunnari. Nyt teeveessä pyörii SubWayn mainos. Rupesi tekemään mieleni leipää. En tosin jaksa vaivautua ja mennä syömään, joten jatkan tilanteen päivittämistä tähän.

Kello on seitsemän, jaha, herätyskello rupesikin juuri soimaan. Sammutin sen, koska taidan olla kyllä ihan täydellisen hereillä jo muutenkin. Herätyskelloni soi 6:30, 6:45 ja 7:00. Eli nyt pitäisi viimeistään olla hereillä, jos olisin nukkunut tähän asti. Uusi kappale, Ariana Grande.. Hmm, en kerennyt lukea loppuun. Voisin käyttää puhelinta lunttamaan sen loppuosan. "Ariana Grande - Break free", olisi biisin todellinen nimi puhelimeni mukaan. Ainiin, tämä oli tämä "Tissis"-kappale.Ja satuin huomaamaan, että se ampu just niistä kovin mainostetuista tisseistään raketit tossa musiikkivideolla. Mielenkiintoista - ei tosissaan.

Hohhoijjaa. 7:04.. N. 16 minuuttia siihen, että viitsin lähteä valmistautumaan. Pitääkö mun tosissaan kirjottaa siihen asti tätä sontaa? "Paloma Faith - Can't rely on you" alkoi pauhaamaan. Tää veti kyllä nyt pohjat. Tätä ei mun korvat kestä. Tylsä tasapaksu rallatus. Kuka kuuntelee tämmöstä? Otan osaa.

Tässä nyt on kyllä tätä tekstiä tullut enemmän kun oli tarkotus, ja kuten sanottu, ilman aihetta. Erittäinkin ilman aihetta, koska teksti on erittäin sontaa. Tosin, onhan tässä tarkka selostus tän aamun puuhista, Ainakin viimeisen 20-30 minuutin ajalta. Luojan kiitos kappale loppui. Noni, "Kim Herold - Hengitä", hitto. Tästä hyypästä ei tuu mieleen ku sosiaalinen voikärpänen (ymmärtäjät ymmärtää). Ai tässä oli toi.. Tuomas Kauhanen vai kuka toi oli? Ei se ainakaan parantanu tota kappaletta.

Ja tässä kappaleessa toistuu taas tää sama.. Minkä takia toisen pitää laulaa ja toisen puhua siihen laulun päälle? Joku kappale oli ihan täynnä tota, ja se on todella ärsyttävää. Vähä fiksummin vois väkertää asioita.

Kuulin makkarista kummallista "bling bling blingbling bling" ääntä, ja kävin tarkistamassa tilanteen. Kissa oli todennäköisesti käynyt koneen päällä, koska se oli laittanu DVD:n pyörimään. Siellä ne yritti katella vähän "Blondi tuli taloon" -sarjaa, mutta heti kun mä saavuin paikalle ni makkarista pinkas kaks kissaa karkuun. Seuraava kappale.. Katy Perry - unco.. Unconrn.. Mikä se oli? No, puhelin apuun taas. "Katy Perry - Unconditionally", enkä siltikään ole varma, että kirjotinko tota oikein. Johan on kappaleelleen nimen keksiny.

Nyt pitää alkaa muokkailemaan tätä tekstiä julkaisu kuntoon, koska kello on jo 7:16. Olkaa erittäin hyvät tästä kirjoituksesta. Tämä on maanantain, huonosti nukutun yön ja turhalta tuntuvan odottamisen yhteistyötä.

Ei mulla muuta. Telkkari kiinni ja farkut jalkaan. Musa korville ja kohti pysäkkiä!

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)