29. huhtikuuta 2016

Minulla on nälkä #10

Näillä viime viikkojen tuloksilla on vaikeeta pitää tietoa itellään kuukauden ajan.

Eli 15.4.-29.4. välisellä ajalla paino on pudonnut 2,1 kg. Rasvaprosentti tehnyt 0,5 % muutoksen alaspäin ja lihasprosentti noussut harmillisesti vaan 0,1 %. Vesi kehossa on pysynyt täysin samana.

Täytyy sanoa, että on oikein mukavia muutoksia. 15.4.-22.4. viikko oli semmonen rääkkiviikko, että ei mitään rajaa. Pistin itteni aika äärirajoille liikunnallisesti (huomioi se, että mä olen aika laiska ihminen ollut jo vaikka kuinka pitkään, että mun äärirajat ei oo mitään kovin kummosta muiden korvaan). Ja päinvastasesti viime viikko oli taas vähän nihkeempi liikunnan osalta, mutta silti paino putosi enemmän juuri tällä viime viikolla. En tiedä miksi näin, mutta ei se silti liikuntaa poista. Motivoi ehkä vaan enemmän, koska jos ilman liikuntaa saa noin hyviä tuloksia, ni miten se sitten menee taas liikunnan kanssa.


Oon myös tässä ajautunut semmoseen tilanteeseen, että taidan alottaa jonkinasteisen tipattoman kauden nyt. Mahdollisesti tonne kesäkuun alkuun vähintään jos olisin juomatta, niin olisin hyvinkin tyytyväinen. Riippuen sitten siitä, että meinaako toi pikkuveli juhlia synttäreitään jotenkin, niin sen perusteella jatketaan sitten vielä juhannukseen asti ainakin.

Ja jos alkoholin vielä tiputtaa onnistuneesti pois tosta häiritsemästä tätä projektia, niin todennäkösesti kesään mennessä ollaan aika lähellä sitä tavotetta jonka asetin itselleni.


Mutta ei kai siitä sen enempää taas. Ajattelin vaan vähän kirjottaa, koska hyvät tulokset ja en oo aikoihin tänne mitään sisältöä saanut aikaan.


Itseasiassa tosta tuli mieleen sen verran, että mä oon tässä toisinaan pohtinut sitä, että mitä tänne voisin kirjottaa? Siinä tulee vaan näin pitkän "blogiuran" aikana semmonen ongelma, että mä oon kirjottanu tänne aikoinaan jo melkein kaiken. Periaatteessahan mua ei haittais kirjottaa asioista uudestaan, koska voihan jotkin asiat olla muuttuneet - ja tuskin kukaan edes muistaa mitä kaikkea tänne olen kirjottanut. Ideoita otetaan silti aina vastaan.


Mut se siitä tosiaan.

Terveisin,
Tekko

3 kommenttia:

  1. Ehkä se paino tippu siks, että sul oli eka rääkkiviikko et liikuit paljon ja sit huolasit. Faktahan on, että rääkättyä itteä se oikee prosessi (lihaksen kasvu ja rasvan palaminen) tapahtuu levossa! Joten sitä lepoa ei kannata yhtään sen vähempää väheksyä.

    Musta on ihan kiva lukea tästä sun projektista. Ruokapuoli varsinkin kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa oli jotenkin täysin jäänyt huomaamatta tämä kommentti, pahoitten.

      Täytyy tähän alkuun heti sanoa se, että kun kerroit ton sun kiinnostuksen lukea tästä mun projektista, niin olen otettu. Ajattelin, että mä kirjottelen lähinnä vaan omaksi "muistiinpanoksi". Ja sitten vielä se, että tulee hyvää palautetta takasin mistä ottaa opikseen. Oon tosiaan suht alottelija ja en tiedä vielä oikeestaan mitään lihasten kehittymisestä tai laihtumisesta, koska se ei oo oikein koskaan mua kiinnostanut. Elänyt vaan semmosena kun oon ollut.

      Nyt kun on alkanut kiinnostamaan tää ittensä kuntoon laittaminen, niin ruvennut kiinnostamaan myös kaikki asiaan liittyvät muutkin asiat.

      Älä vaan lopeta vinkkejen antamista, vaikka toi ruokapuolijuttu nyt on saatu silleen hyvään kondikseen, että se ei ole kokoajan enää päälimmäisenä mielessä - se alkaa olla jo omalla painollaan. Tulee aikalailla jo luonnostaan ruokailuajat ja tulee aika paljolti tutkittua sitä mitä naamaansa laittaa.

      Poista
    2. Tarkoitin kyllä pahoittelen - väsymys painaa. Unirytmi pitäis kyllä vielä saada kuntoon, että vois nauttia täysillä.

      Poista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)